Hoe vind ik de API-sleutel?

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.
  1. Meld u aan bij LastPass:
    • Als de SSO en MFA Admin Console gebruikt:

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram en ga naar Mijn kluis openen.

of

Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.

2. Klik op Admin Console in het navigatiegedeelte links.
      3. Klik op SSO en MFA in het navigatiegedeelte links.
    • Als u de nieuwe Admin Console gebruikt:

Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.

2. Ga naar Toepassingen > Oudere en VPN-apps.
  3. Ga naar het menu Oudere toepassingen & VPN en zoek onder Bestaande oudere toepassingen uw toepassing in de kolom Naam oudere app klik op het pictogram Sleutel kopiëren en plak de inhoud in een teksteditor en sla het op.