Hoe exporteer ik mijn kluisgegevens terwijl ik aangemeld ben bij mijn kluis?

U kunt de inhoud van uw LastPass-kluis exporteren zodat u een veilige kopie voor uw eigen archief kunt bewaren. Bij deze exportmethode worden uw kluisgegevens op een browserpagina weergegeven zodat ze opgeslagen kunnen worden.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Geavanceerde opties > Exporteren in het navigatiegedeelte links.

Resultaat: Er is een e-mail naar uw LastPass-mailadres verstuurd ter verificatie.

3. Zoek een bericht met het onderwerp "Export verifiëren" in uw mailbox en klik in het bericht op Doorgaan met de export om de verificatie uit te voeren.

Opmerking: De verificatiekoppeling verloopt na 10 minuten.

4. Ga terug naar uw kluis en ga opnieuw naar Geavanceerde opties > Exporteren.
  5. Voer uw hoofdwachtwoord in als u hierom wordt gevraagd en klik op Verzenden.
U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd en deze worden weergegeven op een pagina in uw browser. U kunt de inhoud kopiëren en in een teksteditor plakken om het bestand lokaal op te slaan.