Hoe exporteer ik een overzicht van de gebruikers voor mijn LastPass Enterprise- of LastPass Identity-account?

Als LastPass-beheerder kunt u een overzicht van alle gebruikers in uw account exporteren of uw rapport filteren op gebruikersstatus.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Selecteer het pictogram Gebruikers exporteren in het navigatiegedeelte rechtsboven.
  3. Kies uit de volgende opties:
    Gebruikersstatus Statusinformatie
    Alles Alle gebruikers in uw account
    Actief Gebruikers die de uitnodiging hebben geaccepteerd en die zich ten minste één keer hebben aangemeld bij LastPass
    Uitgenodigd Gebruikers naar wie een uitnodiging per e-mail is verstuurd, maar hun accounts nog niet geactiveerd hebben.
    Wacht op goedkeuring Gebruikers die zijn toegevoegd met de Active Directory Connector voor LastPass. Deze is zo geconfigureerd dat gebruikers worden toegevoegd met de status 'In behandeling' in plaats van automatisch met de status 'Actief'.
    Uitgeschakeld Gebruikersaccounts die nog onderdeel van uw bedrijfsaccount zijn, maar waarvoor een beheerder de toegang heeft uitgeschakeld.
    Aangemaakt Gebruikers voor wie accounts zijn aangemaakt maar naar wie nog geen uitnodiging per e-mail is verstuurd.
    Uitnodiging verlopen Gebruikers naar wie een uitnodiging per e-mail is verstuurd, maar die verlopen is omdat de gebuikers geen actie hebben ondernomen.
    • Uitnodiging verlopen na 90 dagen voor nieuwe gebruikers (gebruikers die geen LastPass-account hebben toen ze werden uitgenodigd)
    • Uitnodigingen verlopen na 14 dagen voor bestaande gebruikers (gebruikers die al een LastPass-account in ons systeem hadden toen ze uitgenodigd werden voor deelname aan dit bedrijfsaccount).
  4. Als u een keuze hebt gemaakt wordt er een CSV-bestand geëxporteerd dat u kunt downloaden en opslaan.

5. Het gedownloade rapport bevat de volgende informatie:
    • E-mailadres
    • Voornaam
    • Achternaam
    • Accountstatus
    • MFA-status
    • Naam beheerdersniveau
    • Aanmaaktijd (UTC)
    • Datum en tijdstip van de laatste wijziging van het hoofdwachtwoord (UTC)
    • De score van de veiligheidstest
    • De score van het hoofdwachtwoord

Opmerking:
    Opmerking: Het geëxporteerde rapport ondersteunt geen aangepaste kolommen (ingeval u de instellingen voor de tabelweergave voor uw gebruikerspagina hebt aangepast).

U heeft nu een CSV-bestand geëxporteerd van de geselecteerde gebruikers.