Hoe schakel ik verificatie zonder wachtwoord in de nieuwe Admin Console in?

Sta uw gebruikers toe biometrische verificatie te gebruiken om cloud-apps, oudere apps, VPN's en werkstations te openen zonder een wachtwoord in te voeren.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Beleidsregels > Wachtwoordloos.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u nog niet eerder wachtwoordloze verificatie heeft ingesteld, klikt u op Aan de slag > Doorgaan.
    • Als u het al geconfigureerd heeft, selecteer dan het tabblad Gebruikers en klik op Gebruikers beleidsregel bewerken.
  4. Wijs gebruikers en groepen toe door een van de volgende opties te kiezen:
    Doel Instructies
    Inschakelen voor alle gebruikers
    1. Klik op Alle gebruikers.
    2. Klik op Wijzigingen opslaan.
    Alleen inschakelen voor bepaalde gebruikers of groepen
    1. Klik op Alleen deze gebruikers/groepen.
    2. Klik op Gebruikers & groepen toewijzen.
    3. Zoek en selecteer de gebruikers of groepen die u wilt toevoegen.
    4. Klik op Gebruikers toewijzen.
    5. Klik op Opslaan & afsluiten.
    Bepaalde gebruikers of groepen uitsluiten
    1. Klik op Alle behalve deze gebruiker/groep.
    2. Klik op Gebruikers & groepen toewijzen.
    3. Zoek en selecteer de gebruikers of groepen die u wilt toevoegen.
    4. Klik op Gebruikers toewijzen.
    5. Klik op Opslaan & afsluiten.
Verificatie zonder wachtwoord is ingeschakeld voor de gekozen gebruikers.