Hoe schakel ik de wachtwoordbeheerder in mijn browser in of uit?

U kunt zelf kiezen of u de ingebouwde wachtwoordbeheerder van uw browser wilt inschakelen of uitschakelen. De instructies hiervoor zijn afhankelijk van de browser die u gebruikt.

Chrome

Volg de instructies voor het inschakelen of uitschakelen van automatisch invullen in Chrome.

Firefox

Volg de instructies voor het inschakelen of uitschakelen van de wachtwoordbeheerder in Firefox.

Edge

Volg de instructies voor het opslaan of vergeten van wachtwoorden in Edge.

Internet Explorer

Volg de instructies voor het onthouden of vergeten van wachtwoorden voor websites in Internet Explorer.

Safari

Volg de instructies voor het wijzigen van wachtwoordvoorkeuren in Safari.

Opera

Volg de instructies voor het beheren van opgeslagen wachtwoorden in Opera.