Hoe schakel ik de wachtwoordbeheerder in mijn browser in of uit?

U kunt zelf kiezen of u de ingebouwde wachtwoordbeheerder van uw browser wilt inschakelen of uitschakelen.

Problemen met het automatisch invullen van wachtwoorden op websites door LastPass? Het is aan te raden dat u de ingebouwde wachtwoordbeheerder van uw browser uitschakelt.

Chrome

Volg de instructies voor het inschakelen of uitschakelen van automatisch invullen in Chrome.

Problemen met automatisch invullen in Chrome?

Als u LastPass heeft geïnstalleerd vanuit de Chrome Webstore in plaats van via het universele LastPass-installatieprogramma of het Chrome-installatieprogramma, ontstaan er mogelijk problemen met het automatisch invullen als de ingebouwde wachtwoordbeheerder Chrome is ingeschakeld. Doe het volgende om dit probleem op te lossen:

• Verwijder de LastPass-extensie die u vanuit de Chrome Webstore heeft geïnstalleerd.
  • Installeer de LastPass-browserextensie met behulp van het universele LastPass-installatieprogramma of het Chrome-installatieprogramma – Nu downloaden.
  • Schakel de ingebouwde wachtwoordbeheerder van Chrome uit – Instructies.

Firefox

Volg de instructies voor het inschakelen of uitschakelen van de wachtwoordbeheerder in Firefox.

Edge

Volg de instructies voor het opslaan of vergeten van wachtwoorden in Edge.

Internet Explorer

Volg de instructies voor het onthouden of vergeten van wachtwoorden voor websites in Internet Explorer.

Safari

Volg de instructies voor het wijzigen van wachtwoordvoorkeuren in Safari.

Opera

Volg de instructies voor het beheren van opgeslagen wachtwoorden in Opera.