Hoe schakel ik dark web-monitoring in LastPass in?

Om dark web-monitoring te gaan gebruiken, moet u het monitoren inschakelen vanuit het Beveiligingsdashboard van uw LastPass-kluis.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPassen selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Beveiligingsdashboard in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik in het paneel voor dark web-monitoring op Monitoring activeren.
    U hebt dark web-monitoring nu ingeschakeld. Alle e-mailadressen die in uw kluis zijn opgeslagen, worden gecontroleerd op eventuele datalekken. Dark web-monitoring blijft altijd ingeschakeld. U hoeft verder niets te doen.