Hoe schakel ik Back-ups via de cloud in voor de LastPass Authenticator-app?

Met de back-upmogelijkheid in de cloud van LastPass Authenticator, kunt u uw tokens voor meervoudige verificatie herstellen als u uw mobiele apparaat verliest of een nieuw apparaat koopt.

1. Open de LastPass Authenticator-app op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op het pictogram Opties in de knoppenbalk.
  3. Zet de schakelaar aan om de optie Backup to LastPasss (Back-ups maken naar LastPas) te activeren.
    • Als u de app LastPass Password Manager voor mobiel gebruik (voor iOS of Android) nog niet geïnstalleerd heeft, krijgt u de vraag deze te downloaden en u aan te melden. Nadat u zich heeft aangemeld, gaat u terug naar de LastPass Authenticator-app en zet u de optie "Backup to LastPass" (Back-ups maken naar LastPass) op ingeschakeld. Het back-upproces gaat van start en onder in het scherm wordt een melding weergegeven wanneer de back-up voltooid is.
    • Als u de app LastPass Password Manager voor mobiel gebruik al heeft, wordt u gevraagd uw e-mailadres te bevestigen. Daarna gaat het back-upproces van start en wordt onder in het scherm een melding weergegeven wanneer de back-up voltooid is.
U heeft Back-ups via de cloud ingeschakeld voor LastPass Authenticator.
Volgende stap: Als u een back-up wilt maken tikt u op het pictogram Opties in de knoppenbalk van de LastPass Authenticator-app en vervolgens op Nu back-up maken.