Hoe schakel ik automatisch invullen in en gebruik ik de LastPass Password Manager-app voor iOS?

LastPass kan uw aanmeldingsgegevens automatisch invullen in diverse iOS-apps en websites.

Ga als volgt te werk om automatisch invullen in te schakelen in iOS 12 of hoger:

1. Ga op uw iOS-apparaat naar InstellingenWachtwoorden en accountsVul automatisch in.
  2. Zet de schakelaar aan om de optie "Vul automatisch in" te activeren.
  3. Tik op LastPass om de optie in te schakelen met gebruik van LastPass. We bevelen aan om de Sleutelhanger-optie (standaard ingeschakeld) uit te schakelen. Als u deze optie geselecteerd laat, krijgt Sleutelhanger bij het invullen prioriteit boven LastPass bij het maken en opslaan van nieuwe wachtwoorden.
  4. Als dit gevraagd wordt, bevestig dan uw identiteit met Touch ID, Face ID of uw pincode.
  5. Dat is het!  U bent er nu klaar voor op uw gegevens automatisch te laten invullen door LastPass.

Ga als volgt te werk om automatisch gegevens in te vullen in een app of mobiele browser op iOS 12 of hoger:

1. Meld u aan bij de LastPass-app op uw iOS-apparaat.
  2. Open de gewenste app of navigeer met uw mobiele browser naar het aanmeldingsscherm van een website.
  3. Tik in een willekeurig veld van het aanmeldingsscherm en tik om te selecteren welke gegevens er moeten worden ingevuld. Als u een andere set aanmeldingsgegevens wilt selecteren, tik dan in het invulveld op het pictogram Wachtwoord en selecteer de gewenste set uit de lijst, of tik op LastPass (onderaan de lijst). Dit opent uw kluis, zodat u hier uw selectie kunt maken.
  4. Als u Touch ID, Face ID, Pincode of Opnieuw invoeren vereisen heeft ingeschakeld, wordt gevraagd om uw aanmelding te verifiëren.
  5. Bevestig de invoer als uw aanmeldingsgegevens ingevuld zijn, en u bent aangemeld.

Automatisch invullen op iOS