Hoe kan ik een groep bewerken of verwijderen in de nieuwe Admin Console?

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Admin Console van de wachtwoordbeheerder of de Admin Console voor SSO en MFA.
  1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Gebruikers > Groepen en selecteer een groep.
  3. Klik op het ...-pictogram en kies een van de volgende opties:
    • Groepsnaam bewerken – Wijzig de groepsnaam en klik vervolgens op Opslaan.
    • Groep verwijderen – Klik op Verwijderen om te bevestigen dat u deze groep en alle bijbehorende gegevens definitief wilt verwijderen.