Hoe download ik LastPass Universal Proxy?

Om LastPass Universal Proxy te kunnen gebruiken, moet u het bijbehorende installatieprogramma downloaden vanuit de LastPass Admin Console.

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.
Zie voor meer informatie over de Admin Console
  1. Meld u aan bij LastPass:
    • Als de SSO en MFA Admin Console gebruikt:

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram en ga naar Mijn kluis openen.

of

Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.

2. Klik op Admin Console in het navigatiegedeelte links.
      3. Klik op SSO en MFA in het navigatiegedeelte links.
    • Als u de nieuwe Admin Console gebruikt:

Meld u aan met de gebruikersnaam en het hoofdwachtwoord van de beheerder om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.

2. Ga naar Toepassingen > Oudere en VPN-apps.
  3. Klik op Verouderde app toevoegen.

Resultaat: Het pop-upvenster Oudere app toevoegen wordt weergegeven.

4. In het pop-upvenster Oudere App toevoegen
    1. Klik op het groepsvak Instellingen en instructies.
    2. Klik op Universal Proxy downloaden.
Het installatieprogramma voor de Universal Proxy-software is nu gedownload naar uw client.