HELP FILE

Hoe kan ik downgraden van een LastPass Teams- of LastPass Business-account?

Als u zich per ongeluk heeft opgegeven voor een LastPass Teams- of LastPass Business-account, kunt u dit downgraden naar een persoonlijk account.

Uw proefversie van LastPass Teams of LastPass Business is al afgelopen

Neem contact op met LastPass Customer Care voor ondersteuning bij het downgraden naar een LastPass Free-account. Desgewenst kunt u LastPass Premium hier aanschaffen: https://lastpass.com/premium.

Uw proefversie van LastPass Teams of LastPass Business is nog actief

  1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Verplaats in uw kluis alle items uit gedeelde mappen naar een gewone (niet gedeelde) map.
  3. Verwijder de (leeggemaakte) gedeelde mappen:
    1. Meld u aan en ga naar uw LastPass-kluis.
    2. Selecteer Sharing Center in het navigatiegedeelte links.
    3. Klik op het tabblad Gedeelde mappen beheren.
    4. Klik op het pictogram Verwijderen .
    5. Klik op Ja om te bevestigen.
  4. Maak de verwijdering van de gedeelde mappen definitief:
    1. Klik vanuit de kluis op Sharing Center in het navigatiegedeelte links.
    2. Klik op het tabblad Gedeelde mappen beheren.
    3. Schakel het selectievakje in bij de optie Verwijderde gedeelde mappen weergeven.
    4. Klik op het pictogram Definitief verwijderen .
    5. Klik op Ja om te bevestigen.
  5. Als u de enige gebruiker van uw account bent, ontkoppelt u uw persoonlijke account (volgens deze instructies).
  6. Ga als volgt te werk als u andere gebruikers heeft toegevoegd aan uw account:
    1. Meld u aan bij uw LastPass Business-account op https://lastpass.com/?ac=1.
    2. Als er door uzelf of door uw gebruikers gedeelde mappen zijn gemaakt, verplaatst u alle items uit alle gedeelde mappen naar een gewone, niet gedeelde map (volgens deze instructies).
    3. Klik vanuit uw kluis op Admin Console in het navigatiegedeelte links.
    4. Selecteer Gebruikers in het navigatiegedeelte links.
    5. Schakel de selectievakjes naast de gebruikers in, klik op het pictogram Meer Drie puntjes boven in de gebruikerstabel en selecteer Geselecteerde gebruikers verwijderen uit bedrijf. Deze optie is niet beschikbaar voor uw eigen gebruikersaccount, omdat u uzelf niet kunt verwijderen.
  7. Neem contact op met LastPass Customer Care door onderaan op Neem contact op met Support te klikken voor hulp bij het verwijderen van uw account uit de proefversie van LastPass Teams of LastPass Business. Na de verwijdering wordt uw account een LastPass Free-account. Desgewenst kunt u LastPass Premium hier aanschaffen: https://lastpass.com/premium.