Hoe schakel ik meervoudige verificatie uit als gebruiker?

Als u besluit meervoudige verificatie uit te schakelen voor uw LastPass-account, kunt u dit doen in uw accountinstellingen.

Opmerking: Als u een LastPass Teams- of Enterprise-account heeft, zijn de mogelijkheden om deze handelingen uit te voeren mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.

1. Meld u aan bij LastPass als u nog niet bent aangemeld.
  2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  3. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  4. Klik op het tabblad Opties voor meervoudige verificatie.
  5. Klik op het pictogram Bewerken Bewerkingsoptie naast de ingeschakelde optie voor meervoudige verificatie.
  6. Voor de optie "Ingeschakeld" selecteert u Nee in de vervolgkeuzelijst.
  7. Klik als u klaar bent op Bijwerken, voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Doorgaan.
  8. Klik in het bevestigingsvenster op OK.

Als best practice wordt u geadviseerd uw LastPass-account volledig te verwijderen uit de optie voor meervoudige verificatie die u heeft uitgeschakeld, tenzij u van plan bent uw LastPass-account later opnieuw aan te melden met dezelfde verificatie-app of hetzelfde apparaat.