Hoe implementeer ik LastPass-browserextensies binnen mijn bedrijf?

We raden aan om de beleidsregels van uw browser te gebruiken om de LastPass-browserextensies in uw bedrijf te implementeren. Dit biedt een installatie op de achtergrond zonder ingrijpen van de gebruiker en voorkomt dat gebruikers de LastPass-browserextensie verwijderen of uitschakelen. Ook kan een mechanisme voor automatisch bijwerken geïnstalleerd worden, net als de optie om ingebouwde wachtwoordbeheerders uit te schakelen.

Opmerking: Safari biedt geen ondersteuning voor de onderstaande implementatiemethoden. Voor het installeren van de LastPass-browserextensie in Safari raadpleegt u de instructies LastPass-software installeren met behulp van de Admin Console.

Stap 1: De mogelijkheid inschakelen om browsers te beheren met behulp van beleidsregels

Deze stappen variëren afhankelijk van de gebruikte besturingssystemen.

Windows

Als u webbrowsers wilt beheren op Windows, kunt u het ADM- of ADMX-sjabloon voor elke browser downloaden:

macOS

Als u webbrowsers voor macOS wilt beheren, kunt u het bestand met eigenschappen (PLIST-bestand) voor elke browser gebruiken:

Linux

Stap 2: Gebruik de beleidsregels van uw browser om de LastPass-extensies te installeren en ingebouwde wachtwoordbeheerders uit te schakelen.

Nadat aanpassen van de browser is ingeschakeld kunt u configuratietools gebruiken om de benodigde beleidsregels in te stellen.

Windows

In Windows kunt u Groepsbeleid gebruiken om beleidsregels In te stellen voor browsers: