Hoe kan ik mijn Enterprise-opties voor LastPass aanpassen?

Beheerders van LastPass Enterprise en Identity kunnen gelijkwaardige domeinen, URL-regels, Algemene Nooit/Uitsluitend-URL's en meer aanpassen om de instellingen voor de organisatie zo zo veilig en optimaal mogelijk te maken.

URL-regels

U kunt bepalen hoe LastPass bepaalde URL's voor gebruikers moet behandelen als u voor een bepaalde websites meer dan één set aanmeldingsgegevens gebruikt. U kunt drie soorten URL-matches instellen – pad, host en poort – en u kunt meerdere van deze regels toepassen, zodat uw gebruikers minder sets met aanmeldingsgegevens aangeboden krijgen.

Meer informatie

Algemene Nooit-URL's en Alleen-URL's

Beheerders van LastPass Enterprise kunnen Algemene Nooit-URL's en Algemene Uitsluitend-URL's toevoegen in de Admin Console om aan te geven wanneer LastPass de gebruikers al dan niet moet vragen actie te ondernemen.

Meer informatie

Opties voor meervoudige verificatie

Beheerders van LastPass Enterprise en Identity kunnen beperkingen instellen voor de opties voor meervoudige verificatie die voor gebruikers binnen de organisatie beschikbaar zijn.

Meer informatie