Hoe kan ik mijn Enterprise-opties voor LastPass aanpassen?

Beheerders van LastPass Business kunnen onder andere gelijkwaardige domeinen, URL-regels en Algemene Nooit- en Uitsluitend-URL's aanpassen, om de instellingen voor de organisatie zo veilig mogelijk te maken en optimale prestaties te kunnen leveren.

URL-regels

U kunt bepalen hoe LastPass bepaalde URL's voor gebruikers moet behandelen als u voor een bepaalde websites meer dan één set aanmeldingsgegevens gebruikt. U kunt drie soorten URL-matches instellen – pad, host en poort – en u kunt meerdere van deze regels toepassen, zodat uw gebruikers minder sets met aanmeldingsgegevens aangeboden krijgen.

Meer informatie

Algemene Nooit-URL's en Alleen-URL's

Beheerders van LastPass Business kunnen Algemene Nooit-URL's en Algemene Uitsluitend-URL's toevoegen in de Admin Console om aan te geven wanneer LastPass de gebruikers al dan niet moet vragen actie te ondernemen.

Meer informatie

Splunk-integratie

Alle beschikbare gebeurtenissen die plaatsvinden in de Admin Console (aanmeldingsactiviteiten, wijzigingen van hoofdwachtwoorden, pogingen tot het invullen van formulieren, enzovoort) kunnen worden doorgegeven aan een exemplaar van Splunk Cloud, waar u vervolgens op basis van die gegevens aangepaste rapporten kunt genereren. Op deze manier kunt u de geavanceerde functionaliteit van Splunk Cloud gebruiken om uw LastPass Business-activiteiten te bekijken en rapporten te maken. Om deze integratie te kunnen gebruiken, moet er een exemplaar van Splunk Cloud worden uitgevoerd met een geconfigureerde Data Input (Gegevensinvoer) als HTTP Event Collector (HTTP-gebeurtenisverzamelaar).

Opties voor meervoudige verificatie

Beheerders van LastPass Business kunnen beperkingen instellen voor de opties voor meervoudige verificatie die voor gebruikers binnen de organisatie beschikbaar zijn.

Meer informatie