Hoe maak ik aangepaste attributen voor mijn SSO-app in LastPass?

U kunt een aangepast kenmerk maken voor het configureren van apps met LastPass SSO-integratie.

1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Selecteer MFA of SSO en MFA in het navigatiegedeelte links.
  3. Ga naar Gebruikers > Gebruikersinstellingen > Voeg een nieuw kenmerk toe.
  4. Open het app setup-venster, vouw het Geavanceerde instellingen tabblad uit, verander de Identifier van Email in het nieuwe attribuut.
  5. Klik op Opslaan.