Hoe maak ik een gedeelde map?

Deel wachtwoordvermeldingen en veilige notities met andere LastPass-gebruikers door een gedeelde map te maken in het Sharing Center. U kunt ook een bestaande map naar een gedeelde map converteren.

Afhankelijk van het type LastPass-account kan uw mogelijkheid om deze handelingen uit te voeren beperkt worden.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Maak handmatig een gedeelde map aan, of zet een bestaande map om naar een gedeelde map op een van de volgende manieren:
    Doel Instructies
    Handmatig een gedeelde map aanmaken
    1. Selecteer Sharing Center in het navigatiegedeelte links.
    2. Klik op het tabblad Gedeelde mappen beheren.
    3. Klik op het pictogram Gedeelde map toevoegen.
    4. Voer een naam in voor uw gedeelde map en klik op Maken of Toevoegen.
    Een bestaande map veranderen in een gedeelde map
    1. Zoek de bestaande map in uw kluis.
    2. Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer Delen.
    3. Voer een naam in voor de zojuist omgezette gedeelde map en klik vervolgens op Maken of Toevoegen.
Uw nieuwe gedeelde map verschijnt op uw tabblad Gedeelde mappen beheren in het Sharing Center, en in de kluisweergave.