Hoe maak ik een groene of rode zone voor geofencing in de nieuwe Admin Console?

Stel groene of rode zones samen om te bepalen op welke locaties en in welke regio's gebruikers toestemming hebben de LastPass MFA-app voor verificatie te gebruiken.

Opmerking: Houd er rekening mee dat er een beleidsregel voor verificatie is die kan worden ingesteld om de mogelijkheid voor gebruikers om zich in de offline-modus aan te melden en hun LastPass-kluis en/of SSO-apps te openen uit te schakelen wanneer er een beleidsregel voor geofencing is ingesteld (aangezien de locatie niet kan worden bepaald als de gebruiker offline is). Meer informatie over verificatiebeleidsregels.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Beleidsregels > Wachtwoordloos > Geofences.
  3. Ga als volgt te werk om een zone te maken:
    Doel Instructies
    Een groene zone maken
    1. Klik op Groene Zone maken.
    2. Als u een zone voor een specifiek adres wilt maken, voert u het adres in op het tabblad Zone.
    3. Als u een zone wilt maken voor een regio, zoekt u op land, staat/provincie of plaats op het tabblad Regio.
    4. Voer een tag-naam in voor uw nieuwe groene zone.
    5. Klik op Opslaan.
    Een rode zone maken
    1. Klik op Rode Zone maken.
    2. Als u een zone voor een specifiek adres wilt maken, voert u het adres in op het tabblad Zone.
    3. Als u een zone wilt maken voor een regio, zoekt u op land, staat/provincie of plaats op het tabblad Regio.
    4. Voer een tag-naam in voor uw nieuwe rode zone.
    5. Klik op Opslaan.
Volgende stap: Als u een zone voor geofencing heeft gemaakt, kunt u een beleidsregel voor wachtwoordloze toegang maken om die zone in te schakelen.