Hoe neem ik contact op met de klantensupport van LastPass?

Ons Customer Care-team staat voor u klaar! We willen u graag de weg wijzen naar de juiste informatiebronnen voor de ondersteuning die u nodig heeft.

1. Zoek eerst naar uw vraag via de zoekbalk of door de veelgestelde vragen door te nemen.
  2. Als het artikel uw vraag niet beantwoordt, blijft u op de pagina en gebruikt u de optie Neem contact op met Support onderaan om contact op te nemen met Customer Care.

We hebben onze contactervaring zo ontworpen dat elk specifiek artikel u naar het best passende supportteam voor uw vraag stuurt. Hierdoor kan uw probleem zo snel mogelijk verholpen worden.

LastPass Support Tier-programma
LastPass Enterprise-beheerders Telefonische ondersteuning en Supportcentrum met e-mailcorrespondentie – hoogste prioriteit
LastPass Enterprise-gebruikers Supportcentrum met e-mailcorrespondentie – hoogste prioriteit
LastPass Teams-beheerders en -gebruikers Supportcentrum met e-mailcorrespondentie – hoge prioriteit
LastPass Families- en Premium-gebruikers Supportcentrum met e-mailcorrespondentie – prioriteit
LastPass Free-gebruikers Supportcentrum met e-mailcorrespondentie

** Het supportaanbod kan gewijzigd worden
** Telefonische ondersteuning 24/5, Supportcentrum 24/7

Ik heb een case ingediend maar ik ontvang geen e-mails. Wat moet ik doen?

• Controleer uw spamfolder of spamfilters
  • Als u een case indient vanaf een zakelijk e-mailaccount, controleer dan of het e-mailadres (verstuurd vanaf LogMeIn Support op support-replies@logmein.com) op een lijst met toegestane adressen is geplaatst door de IT-beheerder van uw bedrijf.

Veelgestelde vragen:

Gerelateerd

Hoe gebruik ik de portal Mijn cases weergeven?