Hoe configureer ik mijn website om met LastPass te werken?

Hoewel LastPass kan functioneren op de meeste website logins, als u uw eigen site ontwikkelt kunt u deze configureren op een manier die compatibel is met LastPass door gebruik te maken van een eenvoudig formulier submit met een gebruikersnaam, wachtwoord, en submit veld.

Een voorbeeld:

< form action="https://mypage.com/blah" method="post" >
< input type="text" name="username" id="username" value=""/ >
< input type="password" name="password" id="password" value=""/ >
< input type="submit" value="LOGIN"/ >
< /form >

Bovendien, raden wij aan:

• Dat je het formulier altijd aanmaakt bij het laden van de pagina
  • Vermijd Ajax om in te loggen
  • Vermijd methode=GET