Hoe wis ik de lokale cache voor mijn LastPass-kluis?

Het wissen van uw lokale LastPass-cache kan onderdeel zijn van de probleemoplossing als het laden van uw kluis niet goed werkt. Door uw lokale cache te wissen verwijdert u de lokaal opgeslagen kopie van uw versleutelde gegevens. Om de lokale cache opnieuw aan te maken, meldt u zich met een actieve internetverbinding af van LastPass en vervolgens weer opnieuw aan.

De te volgen instructies voor het verwijderen van uw lokale cache voor LastPass zijn afhankelijk van hoe u LastPass gebruikt. Ga op een van de volgende manieren te werk:
U gebruikt: Instructies
LastPass-browserextensie
  1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram LastPass in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Ga naar Accountopties of selecteer uw e-mailadres en selecteer Geavanceerd > Lokale cache leegmaken.
LastPass-app-extensie voor Safari
  1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram in Safari.
  2. Ga naar Accountopties of selecteer uw e-mailadres en selecteer Geavanceerd > Lokale cache leegmaken.
LastPass Password Manager-app voor Mac
  1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op de LastPass Password Manager-app voor Mac om deze naar de voorgrond te brengen.
  2. Ga in de Apple-menubalk naar LastPass > Cache leegmaken.
LastPass Password Manager-app voor iOS
  1. Meld u aan bij de app en tik in de onderste werkbalk op Instellingen.
  2. Tik op Acties > LastPass-cache leegmaken.
LastPass Password Manager-app voor Android
  1. Meld u aan bij de app en tik linksboven in de navigatie op het pictogram Opties .
  2. Selecteer Instellingen > Acties > LastPass-cache leegmaken.
LastPass Active Directory Connector
  1. Selecteer terwijl u aangemeld bent bij de app Debuggen in het navigatiegedeelte links.
  2. Klik op Lokale cache leegmaken.
Uw lokale LastPass-cache is nu gewist.
Volgende stap: Meld u af bij LastPass en meld u opnieuw aan om de lokale cache voor LastPass opnieuw aan te maken.
Belangrijk: als u de browserextensie of de appextensie voor Safari van LastPass gebruikt, vergeet dan niet u af en weer aan te melden bij de extensie om het eenmalige herstelwachtwoord opnieuw te aan te maken. Dit wordt gebruikt tijdens het accountherstelproces, om de toegang tot uw kluis te herstellen als u onverhoopt ooit uw hoofdwachtwoord vergeet.