Hoe wis ik de lokale cache voor mijn LastPass-kluis?

Het leegmaken van uw lokale LastPass-cache kan onderdeel zijn van de probleemoplossing als het laden van uw kluis niet goed werkt. Door uw lokale cache te legen, verwijdert u de lokaal opgeslagen kopie van uw versleutelde gegevens. Om de lokale cache opnieuw te creëren, meldt u zich met een actieve internetverbinding af van LastPass en vervolgens weer opnieuw aan.

Als u lokale cache is leeggemaakt, is het aanbevolen om u onmiddellijk opnieuw aan te melden om deze bestanden opnieuw te creëren. Hierbij wordt ook uw toegang tot een eenmalig herstelwachtwoord hersteld.

1. Als u de LastPass-browserextensie gebruikt, volgt u de volgende procedure:
    1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:

• Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
      • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.

2. Meld u af als de cache is geleegd en meld u opnieuw aan om de lokale cache opnieuw te creëren.
  2. Als u de LastPass-app voor iOS gebruikt, volgt u de volgende procedure:
    1. Meld u aan bij de app en tik in de onderste werkbalk op Instellingen.
    2. Tik op Beveiliging > LastPass-cache leegmaken.
    3. Meld u af als de cache is geleegd en meld u opnieuw in de app aan om de lokale cache opnieuw te creëren.
  3. Als u de LastPass-app voor Android gebruikt, volgt u de volgende procedure:
    1. Meld u aan bij de app en tik linksboven in de navigatie op het pictogram Kluisopties .
    2. Ga naar Instellingen > Acties > LastPass-cache leegmaken.
    3. Meld u af als de cache is geleegd en meld u opnieuw in de app aan om de lokale cache opnieuw te creëren.
  4. Als u de LastPass-App voor de Mac gebruikt, volgt u de volgende procedure:
    1. Meld u aan en klik op de LastPass-app voor de Mac.
    2. ga in de Apple-menubalk naar Bestand > Cache leegmaken.
    3. Meld u af bij LastPass als de cache is geleegd en meld u opnieuw aan om de lokale cache opnieuw te creëren.
  5. Als u de LastPass voor toepassingen op Windows gebruikt, volgt u de volgende procedure:
    1. Klik op het LastPass-pictogram in het systeemvak.
    2. Ga naar Tools > Lokale cache leegmaken.
    3. Meld u af als de cache is geleegd en meld u opnieuw in de app aan om de lokale cache opnieuw te creëren.
  6. Als u de Active Directory Connector gebruikt, volgt u de volgende procedure:
    1. Meld u aan bij de app en tik linksboven in de navigatie op Debuggen.
    2. Klik op Lokale cache leegmaken.
    3. Meld u af als de cache is geleegd en meld u opnieuw aan bij de app om de lokale cache opnieuw te creëren.