Hoe leeg ik de lokale cache voor mijn LastPass-kluis?

Het leegmaken van uw lokale LastPass-cache kan onderdeel zijn van de probleemoplossing als het laden van uw kluis niet goed werkt. Door uw lokale cache te legen, verwijdert u de lokaal opgeslagen kopie van uw versleutelde gegevens. Om de lokale cache opnieuw te creëren, meldt u zich met een actieve internetverbinding af van LastPass en vervolgens weer opnieuw aan.

Als u lokale cache is leeggemaakt, is het aanbevolen om u onmiddellijk opnieuw aan te melden om deze bestanden opnieuw te creëren. Hierbij wordt ook uw toegang tot een eenmalig herstelwachtwoord hersteld.

De LastPass-browserextensie gebruiken

1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk en kies vervolgens een van deze methoden (afhankelijk van de navigatieweergave):
    • Ga naar Meer optiesGeavanceerd > Lokale cache leegmaken om te zorgen dat de gegevens in uw kluis worden gesynchroniseerd.
    • Ga naar AccountoptiesGeavanceerd > Lokale cache leegmaken om te zorgen dat de gegevens in uw kluis worden gesynchroniseerd.
  2. Meld u af als de cache is geleegd en meld u opnieuw aan om de lokale cache opnieuw te creëren.

Via de LastPass-app voor iOS

1. Meld u aan bij de app en tik in de onderste werkbalk op Instellingen.
  2. Tik op BeveiligingLastPass-cache leegmaken.
  3. Meld u af als de cache is geleegd en meld u opnieuw in de app aan om de lokale cache opnieuw te creëren.

Via de LastPass-app voor Android

1. Meld u aan bij de app en tik linksboven in de navigatie op het pictogram Opties .
  2. Ga naar InstellingenActiesLastPass-cache leegmaken.
  3. Meld u af als de cache is geleegd en meld u opnieuw in de app aan om de lokale cache opnieuw te creëren.

De LastPass-app voor de Mac gebruiken

1. Meld u aan en klik op de LastPass-app voor de Mac.
  2. Ga via de Apple-menubalk naar BestandCache leegmaken.
  3.
  4.
  5. Meld u af bij LastPass als de cache is geleegd en meld u opnieuw aan om de lokale cache opnieuw te creëren.

LastPass voor toepassingen op Windows gebruiken

1. Klik op het LastPass-pictogram in het systeemvak.
  2. Ga naar Hulpprogramma's > Lokale cache leegmaken.
  3. Meld u af als de cache is geleegd en meld u opnieuw in de app aan om de lokale cache opnieuw te creëren.

Via de Active Directory Connector

1. Meld u aan bij de app en tik linksboven in de navigatie op Debuggen.
  2. Klik op Lokale cache leegmaken.
  3. Meld u af als de cache is geleegd en meld u opnieuw in de app aan om de lokale cache opnieuw te creëren.

Gerelateerd

Hoe schakel ik offline toegang uit voor meervoudige verificatie?

Hoe kan ik offline toegang tot mijn LastPass-kluis toestaan?

Wat is het verschil tussen een lokale, online en offline kluis?

Waarom zijn mijn aanmeldingsgegevens al ingevuld voordat er om meervoudige verificatie wordt gevraagd?

Hoe kan ik mijn LastPass-accountgegevens handmatig synchroniseren?