Hoe wis ik mijn tijdelijke eenmalige wachtwoorden voor LastPass?

U kunt de tijdelijke eenmalige wachtwoorden die u heeft gegenereerd wissen als u vermoedt dat ze gecompromitteerd zijn, of als u ze niet langer nodig heeft.

Als u het idee heeft dat iemand toegang heeft tot uw eenmalige wachtwoorden, kunt u die als volgt ongeldig maken.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPassen selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer Eenmalige wachtwoorden beheren.
  4. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op OK.
  5. Klik op Alle eenmalige wachtwoorden wissen.
  6. Voer desgevraagd uw hoofdwachtwoord in en klik op OK.
    Het systeem geeft aan dat u geen eenmalige wachtwoorden meer heeft.

Als u denkt dat uw LastPass-account in gevaar is, volgt u deze stappen.