Hoe verander ik de volgorde van meerdere aanmeldingen voor een site?

Als u meerdere aanmeldingen voor een bepaalde site heeft, wilt u mogelijk aangeven in welke volgorde de aanmeldingsgegevens voor de site voor u moeten worden ingevuld door LastPass. U kunt deze instellingen in uw LastPass-kluis beheren door de namen van de wachtwoorden voor websites zodanig aan te passen dat ze beginnen met 1, 2, 3 of A, B, C (al naargelang uw voorkeur).

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram .
  2. Voer uw gebruikersnaam en LastPass-hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Voor de site-vermelding die u als eerste ingevuld wilt hebben, opent u het venster Wachtwoord bewerken op een van de volgende manieren:
    • Ga in de browserextensie naar Alle itemsWachtwoorden > beweeg de cursor over het gewenste wachtwoord > Bewerken.
    • Ga in de kluis naar de gewenste aanmeldingsgegevens en klik op het pictogram Bewerken .
    • Klik in het wachtwoordveld van een site op het LastPass-veldpictogram en vervolgens op het pictogram Bewerken .
  4. Voer in het veld Naam A of 1 in als eerste teken.
  5. Klik op Opslaan.
  6. Voor de site-vermelding die u als tweede ingevuld wilt hebben, opent u het venster Wachtwoord bewerken en voert u B of 2 in als eerste teken.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Herhaal deze stappen tot uw wachtwoordvermeldingen voor websites in de gewenste volgorde staan.
  9. Ga naar de aanmeldingspagina van de site waarvoor u meerdere aanmeldingen heeft.
  10. Klik op het veldpictogram of het actieve LastPass-pictogram LastPass in de knoppenbalk van uw browser.

De wachtwoordvermeldingen voor de site worden ingevuld in de door u opgegeven volgorde.