Hoe verander ik mijn wachtwoordherhalingen voor LastPass?

Om de veiligheid van uw hoofdwachtwoord te verhogen, maakt LastPass gebruik van een sterker dan gebruikelijke versie van de Password-Based Key Derivation Function (PBKDF2) met een minimum van 100.100 rondes. U kunt de waarde van uw wachtwoordherhalingen aanpassen aan uw behoeften en/of voor het oplossen van problemen.

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Voer in het veld "Password Iterations" (onder "Security") het gewenste aantal rondes in (onze minimumaanbeveling is 100.100 rondes).
  5. Klik op Bijwerken.
  6. Voer uw hoofdwachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en klik op Bevestigen.
  7. Uw kluisgegevens worden opnieuw versleuteld, daarna wordt u uitgelogd bij LastPass.
  8. Log opnieuw in op uw LastPass-account, en de wijzigingen zullen van kracht worden.

Volgende stap: U kunt meer te weten komen over wachtwoord iteraties en hoe ze worden gebruikt in LastPass.