Hoe verander ik mijn instellingen voor sneltoetsen in de voorkeuren voor LastPass?

Sneltoetsen zijn toetscombinaties die u kunt instellen en vervolgens kunt gebruiken voor een aantal LastPass-voorzieningen. Aangezien sneltoetsen variëren per besturingssysteem en browser, selecteert LastPass de standaardsneltoetsen voor de specifieke extensie die u gebruikt. Het is belangrijk om na te gaan of een wijziging van een van uw LastPass-sneltoetsen geen gevolgen heeft voor andere standaardsneltoetsen op uw computer.

• Veilig wachtwoord aanmaken – Als u een nieuwe account aanmaakt, kunt u met deze sneltoets het dialoogvenster Wachtwoord genereren openen en het automatisch gegenereerde wachtwoord kopiëren. De standaardsneltoets voor "Veilig wachtwoord aanmaken" is Alt+G.

• Pagina nogmaals controleren – Als de pagina is gewijzigd nadat deze is geladen en LastPass de beschikbare velden niet automatisch heeft ingevuld, kunt u LastPass met deze sneltoets snel vragen de pagina opnieuw te controleren. De optie "Pagina nogmaals controleren" is ook beschikbaar via het menu Tools in de menuopties van uw LastPass-pictogram. De standaardsneltoets voor "Pagina nogmaals controleren" is Alt+I.

• Website zoeken – Hiermee roept u een dialoogvenster op met al uw opgeslagen websites, met een zoekbalk waarmee u eenvoudig uw sites kunt sorteren. U hoeft zich niet in uw LastPass-kluis te bevinden om het dialoogvenster "Website zoeken" te openen met de sneltoets. De standaardsneltoets voor "Website zoeken" is Alt+W.

• Volgende overeenkomende site (bij meerdere)– Als u meerdere aanmeldingen voor hetzelfde domein of dezelfde URL heeft, vult LastPass automatisch een van uw sets aanmeldingsgegevens in, maar wordt u ook gevraagd of u eventueel andere opgeslagen sets aanmeldingsgegevens wilt gebruiken. Met deze sneltoets gaat u gemakkelijk naar de volgende opties voor automatisch invullen (standaard Alt+Page Up).

• Vorige overeenkomende site (bij meerdere)– Als u meerdere aanmeldingen voor hetzelfde domein of dezelfde URL heeft, vult LastPass automatisch een van uw set aanmeldingsgegevens in, maar wordt u ook gevraagd of u eventueel een van uw andere opgeslagen sets aanmeldingsgegevens wilt gebruiken. Met deze sneltoets gaat u gemakkelijk naar de vorige opties voor automatisch invullen (standaard Alt+Page Down).

• Formulier versturen – Met deze optie wordt automatisch een aanmeldingsformulier of webformulier verstuurd. De standaardsneltoets voor "Formulier versturen" is Alt+J.

• Mijn LastPass-kluis openen – Wilt u snel uw lokale kluis openen? Met deze sneltoets opent u uw lokale kluis in een nieuw tabblad of venster, overeenkomstig uw algemene instellingen. De standaardsneltoets voor "Mijn LastPass-kluis openen" is Ctrl+Alt+H.

• Alle ingevoerde gegevens opslaan – Met deze optie kunt u automatisch alle aanmeldingsgegevens voor de pagina vastleggen. LastPass laat u de vastgelegde gegevens zien in een dialoogvenster waarin u de instellingen voor de site kunt bewerken voordat u ze opslaat. Er is geen standaardsneltoets voor "Alle ingevoerde gegevens opslaan".

• Afmelden – Hiermee kunt u uw LastPass-sessie direct beëindigen en wordt u automatisch afgemeld bij geopende kluispagina's en bij extensies die de browserstatus delen. Er is geen standaardsneltoets voor "Afmelden".

• Standaardgegevens voor formulieren invullen – Zodra u een standaardprofiel voor het invullen van formulieren heeft ingesteld, kunt u deze sneltoets gebruiken om met slechts enkele toetsaanslagen automatisch een webformulier in te vullen. Er is geen standaardsneltoets voor "Standaardgegevens voor formulieren invullen".