Hoe verander ik mijn e-mailadres voor LastPass?

U kunt het e-mailadres dat aan uw LastPass-account is gekoppeld wijzigen en een testmail sturen ter bevestiging.

Uw e-mailadres wijzigen

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPassen selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Bewerk het veld Account e-mail onder Aanmeldingsgegevens.
  4. Klik op Bijwerken.
    U wordt gevraagd de verificatiecode in te voeren die per e-mail is verzonden.
  5. Controleer de inbox van uw huidige e-mailadres voor LastPass en kopieer de code uit de verificatiemail.

6. Ga terug naar LastPass, plak de code in het veld en klik op Bevestigen.

7. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Bevestigen.
    Uw LastPass-kluis wordt opnieuw versleuteld om de wijzigingen voor uw bijgewerkte e-mailadres op te slaan.
  8. Wanneer u gevraagd wordt te bevestigen, klikt u op OK.
    U bent nu afgemeld bij LastPass.
Meld u weer aan bij LastPass om uw nieuwe aanmeldingsgegevens te verifiëren.

Een testmail versturen

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPassen selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik onder Aanmeldingsgegevens op Testmail verzenden en klik op OK.
  4. Kijk in uw mailbox of u een verificatiemail van LastPass heeft ontvangen.
Als u geen verificatiemail van LastPass ontvangt, controleert u uw mappen met spam en ongewenste reclame.

Instructies voor beheerders van zakelijke accounts

Als u beheerder bent van een zakelijk LastPass-account (Enterprise, Identity), raadpleegt u deze instructies over het bijwerken van de e-mailadressen van uw gebruikers.