Hoe verander ik mijn e-mailadres voor LastPass?

U kunt het e-mailadres wijzigen waarmee u zich bij uw LastPass-account aanmeldt, en vervolgens een testmail laten sturen ter bevestiging.

Wijzig uw e-mailadres

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Bewerk het veld Account e-mail onder Aanmeldingsgegevens.
  4. Klik op Bijwerken.
  5. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Bevestigen om uw wijzigingen op te slaan.

Stuur een test-e-mail

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik onder Aanmeldingsgegevens op Stuur test e-mail en klik op OK.
  4. Kijk in uw mailbox of u een verificatiemail van LastPass heeft ontvangen. Controleer uw mappen met spam en ongewenste mail als u geen verificatiemail ziet.

Instructies voor beheerders van zakelijke accounts

Als u beheerder bent van een zakelijk LastPass-account (Enterprise, Identity), raadpleegt u deze instructies over het bijwerken van de e-mailadressen van uw gebruikers.

Gerelateerd

Als ik het domein van mijn bedrijf wijzig, hoe kan ik er dan zeker van zijn dat mijn LastPass-gebruikers worden bijgewerkt?

Een e-mailadres toevoegen voor beveiligingsmeldingen

E-mailmeldingen beheren

Accountinstellingen beheren