Hoe wijzig ik mijn standaardtaal in LastPass?

U kunt uw standaardtaal voor LastPass op verschillende plaatsen wijzigen.

Homepage:

1. Ga naar https://www.lastpass.com.
  2. Scroll naar de onderkant van de homepage, klik op het taalpictogram en kies de gewenste taal uit het menu.

De LastPass-homepage wordt nu in de nieuw geselecteerde taal weergegeven.

Online kluis en desktop-apps:

1. Meld u aan bij LastPass via https://lastpass.com/?ac=1 met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Klik op Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links en klik op het tabblad Algemeen.
  3. Ga in het onderdeel Accountinformatie naar "Taal" en gebruik het selectiemenu om uw taal te kiezen.
  4. Klik op Bijwerken.
  5. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Bevestig om uw wijzigingen op te slaan.
  6. Klik desgevraagd op OK en vernieuw uw browser of meld u af en weer aan bij LastPass.

LastPass wordt nu in de nieuw geselecteerde taal weergegeven.

Lokale kluis en browserextensie:

1. Klik in uw browser op het LastPass-pictogram .
  2. Ga naar de volgende opties (afhankelijk van uw weergave)
    • Ga naar Voorkeuren.
    • Ga naar AccountoptiesVoorkeuren.
  3. Ga naar Taal en gebruik het selectiemenu om uw taal te kiezen.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Als u een melding krijgt dat u uw browser opnieuw moet opstarten, klik dan op OK.
  6. Sluit uw browser en start deze opnieuw. LastPass werkt nu in de nieuw geselecteerde taal.

Gerelateerd

Welke talen ondersteunt LastPass?