Hoe kan ik mijn standaardtaal wijzigen?

U kunt uw standaardtaal voor LastPass op verschillende plaatsen wijzigen.

Homepage:

1. Ga naar https://www.lastpass.com.
  2. Scroll naar de onderkant van de homepage, klik op het taalpictogram en kies de gewenste taal uit het menu.

Online kluis:

1. Meld u aan bij LastPass via https://www.lastpass.com met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Ga naar AccountinstellingenAlgemeen.
  3. Ga in het onderdeel Accountinformatie naar "Taal" en gebruik het selectiemenu om uw taal te kiezen.
  4. Klik op Bijwerken.
  5. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Bevestig om uw wijzigingen op te slaan.

Lokale kluis en browserextensie:

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram . Ga vervolgens naar VoorkeurenGeavanceerd.
  2. Ga naar Taal en gebruik het selectiemenu om uw taal te kiezen.
  3. Klik op Opslaan.
  4. Als u een melding krijgt dat u uw browser opnieuw moet opstarten, klik dan op OK.
  5. Sluit uw browser en start deze opnieuw. LastPass werkt nu in de taal die u geselecteerd heeft.