Hoe annuleer ik de LastPass Premium-kredietbewakingsservice?

LastPass Premium kredietmonitoring is een extra dienst (extra $9,95 per maand) die kan worden gekocht door gebruikers met een betaald LastPass-abonnement.

Opmerking: De Premium kredietbewakingsdienst is niet inbegrepen bij de aankoop van een LastPass Premium-plan.

Hoe kan ik opzeggen?

Als u zich voor deze service hebt aangemeld en de automatische verlenging wilt annuleren, moet u contact opnemen met Support van LastPass (door onderaan dit artikel op Contact Support te klikken) voor hulp.

FAQs over annulering

Wat gebeurt er als ik de verlenging annuleer?

Zodra uw automatische verlenging is geannuleerd, blijft u toegang houden tot de LastPass Premium kredietbewakingsdienst tot de vervaldatum van de dienst. Nadat de service is verlopen, zal een van de volgende dingen gebeuren, afhankelijk van uw instellingen:

Als ik annuleer, verander ik dan ook mijn instellingen voor de LastPass-kredietmonitoringservice?

Nee, dit zijn twee aparte diensten. De LastPass-kredietmonitoringservice blijft ongewijzigd, terwijl het annuleren van de LastPass Premium-kredietmonitoringservice alleen uw abonnement op de extra service van $9,95/mo stopzet.

Waar kan ik de instellingen voor de LastPass-kredietmonitoringservice beheren?

Zie Hoe kan ik LastPass-kredietmonitoring instellen en beheren? voor alle informatie over die dienst.