Hoe annuleer ik de automatische verlenging voor LastPass Premium?

U kunt de eerstvolgende verlenging van uw LastPass Premium-abonnement op elk moment annuleren. Zodra uw abonnement verloopt, wordt uw account gedowngraded en heeft u niet langer toegang tot de mogelijkheden van LastPass Premium. Maar geen nood, als u van gedachten verandert, kunt u uw LastPass Premium-abonnement weer heractiveren wanneer u maar wilt – als u nog een deel van uw abonnementsperiode te gaan heeft, wordt dit hersteld wanneer u uw account weer heractiveert.

Het is een goede gewoonte uw wachtwoorden en opgeslagen gegevens te exporteren voordat u uw verlenging annuleert. De stappen voor annulering zijn afhankelijk van de vraag of u LastPass heeft gekocht via de website of een mobiel apparaat.

Wat gebeurt er als ik de verlenging annuleer?

Nadat de automatische verlenging is geannuleerd, heeft u nog toegang tot LastPass Premium totdat uw abonnement aan het einde van de factureringsperiode verloopt. Zodra uw abonnement verlopen is, wordt uw account gedowngraded naar een LastPass Free-gebruikersaccount.

Wanneer vinden de veranderingen plaats?

Aangezien uw abonnement is vooruitbetaald, behoudt u de LastPass Premium-service totdat de factureringsperiode verloopt. Dat betekent dat u de LastPass Premium-voorzieningen van uw abonnement kunt blijven gebruiken tot de huidige factureringsperiode afloopt en uw abonnement verloopt.

Is er sprake van verrekening en terugbetaling?

Nee. Aangezien uw abonnement is vooruitbetaald, behoudt u de service totdat de factureringsperiode afloopt en uw abonnement verloopt.

Wordt mijn account verwijderd door de annulering?

Nee. Als u uw LastPass Premium-account annuleert wordt uw account gedowngraded naar een LastPass Free-account, dus u blijft toegang houden tot uw opgeslagen gegevens. Als u uw opgeslagen kluisgegevens definitief wilt verwijderen, kunt u meer lezen over het resetten of verwijderen van uw LastPass-account.

Hoe maak ik een back-up van mijn gegevens voordat ik de verlenging annuleer?

Het is een goede gewoonte al uw wachtwoorden en opgeslagen gegevens te exporteren voordat u uw verlenging annuleert.

Een via de LastPass-website gekocht abonnement stopzetten

Als u LastPass direct via onze website heeft gekocht met een creditcard/bankpas, kunt u uw volgende verlenging op verschillende manieren vanuit uw account annuleren. Zodra de verlenging is geannuleerd, ontvangt u een e-mail op het e-mailadres van uw account.

Via direct aanmelden:

1. Meld u aan bij uw account via https://lastpass.com/my.php.
  2. Klik in het gedeelte Premium-status op Annuleren.
  3. Wanneer u gevraagd wordt te bevestigen, klikt u op Ja.

Vanuit de LastPass-browserextensie:

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram .
  2. Selecteer Mijn kluis openen.
  3. Ga in het navigatiegedeelte links naar AccountinstellingenMijn account.
  4. Klik in het gedeelte Premium-status op Annuleren.
  5. Wanneer u gevraagd wordt te bevestigen, klikt u op Ja.

Een via een mobiel apparaat gekocht abonnement stopzetten

Vanaf een iOS-apparaat:

LastPass-abonnementen die via de App Store op een iOS-apparaat zijn aangeschaft, worden automatisch verlengd aan het eind van uw factureringscyclus als u hiermee heeft ingestemd. Als u een LastPass-abonnement wilt annuleren dat met een iOS-apparaat is gekocht, raadpleegt u de instructies voor iTunes en de App Store. U ontvangt tien dagen voordat uw abonnement verloopt een melding in de app.

Vanaf een Android-apparaat:

LastPass-abonnementen die via de Google Play Store op een Android-apparaat zijn aangeschaft, worden niet automatisch verlengd. Dat betekent dat uw abonnement automatisch aan het einde van uw factureringsperiode verloopt. U ontvangt veertien dagen voordat uw abonnement verloopt een melding in de app.

Gerelateerd

Veelgestelde vragen over LastPass Premium

Hoe kan ik mijn betalingsgegevens bijwerken?

Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisgegevens?

Hoe verwijder ik mijn LastPass-account?

Hoe reset ik mijn LastPass-account?

Veelgestelde vragen over het upgraden van LastPass Premium naar LastPass Families

Hoe kan ik mijn LastPass-betalingsbewijzen afdrukken?

Waarom wordt er verkoopbelasting of btw/GST in rekening gebracht voor LastPass?

Hoe voeg ik twee LastPass-accounts samen?