Hoe kan ik gebruikers toewijzen aan mijn oudere en VPN-toepassingen in LastPass?

Om uw gebruikers te laten verifiëren bij legacy-toepassingen of VPN, moeten alle gebruikers aan zowel uw LastPass MFA-account als aan de toepassing zijn toegewezen, anders kunnen ze zich niet verifiëren en zich aanmelden.

Voordat u begint: Het is aan te bevelen om verouderde of VPN-toepassing toe te voegen aan LastPass. Zie de Admin Console voor SSO en MFA voor meer informatie en instructies voor Oudere Apps en VPN's toevoegen of de Nieuwe Admin Console Hoe kan ik verouderde en VPN-toepassingen toevoegen in de nieuwe Admin Console?
Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.
  1. Ga terwijl u aangemeld bent bij de LastPass Admin Console naar Toepassingen > Oudere & VPN in het navigatiegedeelte links.
  2. Zoek uw toepassing onder Bestaande oudere apps.
  3. Klik op het pictogram toewijzen in de rij van uw toepassing.

Resultaat: Het pop-upvenster Leden toewijzen wordt weergegeven.

4. Selecteer Gebruiker, Groep of Rol om gebruikers toe te voegen.
  5. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.

Resultaat: De geselecteerde gebruikers zijn nu toegewezen aan de toepassing of VPN.

Volgende stap: Uw gebruikers moeten hun LastPass MFA-account activeren om zich aan te melden en zich te verifiëren. Voor meer informatie, zie De LastPass MFA-app activeren Als uw gebruikers geactiveerd zijn, ga dan naar Hoe configureer ik LastPass Universal Proxy? en ga verder naar stap 7.