Hoe kan ik een verzoek om noodtoegang goedkeuren of afwijzen?

Als de eigenaar van het LastPass-account het verzoek tot noodtoegang niet binnen de wachttijd afwijst of intrekt, wordt de noodtoegang tot het LastPass-account toegewezen aan de gebruiker. De kluis van de LastPass-eigenaar wordt weergegeven als map in de eigen kluis van de gebruiker, gelabeld met het e-mailadres van de eigenaar van het LastPass-account.

Om het verzoek om noodtoegang af te wijzen opent u de e-mail met het verzoek tot noodtoegang in uw inbox, en klikt u op de link Verzoek weigeren om de noodtoegang te weigeren.

Als u de e-mail met het verzoek tot noodtoegang niet kunt openen, kunt u als volgt de toegang weigeren:

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPassen selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Als u na het aanmelden een dialoogvenster met een vraag ziet, klikt u op Toegang weigeren in het venster.
    Er wordt een bevestiging weergegeven waarin wordt aangegeven dat u de noodtoegang heeft geweigerd.