Hoe kan ik de toegang tot IP-adressen voor gebruikers van LastPass Enterprise of LastPass Identity toestaan of weigeren?

LastPass-beheerders kunnen IP-beleidsregels instellen om te bepalen vanaf welke IP-adresbereiken gebruikers toegang krijgen of de toegang wordt geweigerd bij gebruik van de LastPass MFA-app voor verificatie.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Beleidsregels > IP SSO toestaan/weigeren.
  3. Ga als volgt te werk om een IP-bereik te maken:
    Doel Instructies
    IP-adressenbereik voor lijst met toegestane adressen opstellen
    1. Klik op IP-adressenbereik voor lijst met toegestane adressen definiëren.
    2. Voer het IP-adres in en selecteer het maskernummer.
    3. Voer een tag-naam in om het IP-bereik te herkennen.
    4. Klik op Toevoegen.
    IP-adressenbereik voor lijst met niet-toegestane adressen opstellen
    1. Klik IP-adressenbereik voor lijst met niet-toegestane adressen definiëren.
    2. Voer het IP-adres in en selecteer het maskernummer.
    3. Voer een tag-naam in om het IP-bereik te herkennen.
    4. Klik op Toevoegen.
Volgende stap: Zodra u een IP-bereik heeft opgesteld, kunt u een SSO-toegangsbeleid maken voor dat IP-bereik.