Hoe wijs ik meer licenties toe aan een beheerd bedrijf in LastPass Business?

Als een account voor een beheerd bedrijf groeit en meer gebruikers nodig heeft, voegt u meer beschikbare licenties van uw primaire account toe aan uw account voor het beheerde bedrijf.

• Toegang tot het beheerde bedrijf.
    1. Log in op de LastPass Admin Console van de primaire account door een van de volgende dingen te doen:
      • Selecteer het actieve LastPass pictogram LastPass > Admin Console.
      • Navigeer naar de Admin Console op https://lastpass.com/company/#!/dashboard en log in met uw LastPass-beheerder (MSP-technicus) e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Beheerde bedrijven in het navigatiegedeelte links.
    3. Selecteer de naam van het bedrijf waaraan u meer licenties wilt toekennen.

Resultaat: De details van de bedrijfsrekening worden weergegeven.

• Wijs meer licenties toe aan het beheerde bedrijf.
    1. Ga naar het pictogram Meer opties > Licenties toewijzen.
    2. Voer het aantal licenties in dat u wilt toekennen.
    3. Klik op Opslaan.
U hebt meer licenties toegewezen aan uw geselecteerde beheerde bedrijf.