Hoe kan ik items aan de kluis toevoegen of beheren in de LastPass-app voor de Mac?

In de LastPass-app voor de Mac kunt u wachtwoorden, veilige notities en formulier-items toevoegen of beheren.

1. Selecteer Alle items in het navigatiegedeelte links.
  2. Klik op Item toevoegen.
  3. Voer alle informatie in die u wilt opslaan. Afhankelijk van het type item kunt u ook:
    • Klikken op het pictogram Favoriet om dit item als favoriet te markeren
    • Automatisch aanmelden beheren (alleen voor wachtwoorden van sites)
    • Automatisch invullen uitschakelen (alleen voor wachtwoorden van sites)
    • Opnieuw vragen om wachtwoord verplichten beheren
    • Een nieuw wachtwoord genereren (alleen voor wachtwoorden van sites)
    • Toewijzen aan een map
    • Bijlagen toevoegen (alleen veilige notities en formulier-items)
  4. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.

Resultaat: U heeft nu een nieuw kluisitem toegevoegd.

Een item in de kluis bewerken of verwijderen

1. Zoek het gewenste kluisitem.
  2. Kies uit het volgende:
    • De gewenste wijzigingen aanbrengen en vervolgens op Opslaan klikken.
    • Klik op het pictogram Verwijderen om te verwijderen en naar Verwijderde items te verzenden.

Resultaat: U heeft uw kluis item bijgewerkt of verwijderd.