Hoe kan ik items in de LastPass Password Manager-app voor iOS toevoegen of beheren?

Voeg nieuwe items toe (zoals adressen, betaalkaarten, bankrekeningen, rijbewijzen, Wi-Fi-wachtwoorden, enz.) of bewerk bestaande items in de LastPass Password Manager-app.

Een nieuw item toevoegen

1. Tik op Toevoegen in de navigatie bovenaan.
  2. Tik om het gewenste itemtype te selecteren.
  3. Voer de naam van het item in.
  4. Selecteer een bestaande map of maak een nieuwe map voor de beveiligde notitie.
  5. Vul alle artikelinformatie in die u wilt opslaan.
  6. Optioneel: Foto's bijvoegen en audiobijlagen opnemen
  7. Optioneel: Schakel de volgende opties in voor uw nieuwe item

Favoriet
    Deze instelling voegt items toe aan de favoriete map voor snelle en gemakkelijke toegang.
    Eis een Reprompt
    Voegt een extra beveiligingslaag toe, die vereist dat u uw Hoofdwachtwoord invoert om toegang tot het item te krijgen.

8. Tik op Opslaan in de navigatie bovenaan

Een bestaand item bewerken

Opmerking: Als u de aandelenopties niet ziet, dan staat de notitie misschien op een gekoppelde rekening of is ze met u gedeeld. In deze gevallen moet u inloggen op uw gekoppelde account om de notitie te delen of de notitie kopiëren naar uw account en deze vervolgens delen.
  1. Kies een item en tik erop om het te selecteren.
  2. Vanuit het menu kunt u het volgende doen:

Weergeven
    Bekijk de volgende item entry informatie: Naam, map, notitietype en specifieke informatie over het item. U kunt niet bewerken in deze weergave, maar u kunt naar bewerken gaan door te tikken op Bewerken in de navigatie bovenaan.
    Bewerken
    Bewerk het item inclusief de naam, map, item specifieke details, foto bijlagen, audio bijlagen, favoriet, en vraag een reprompt.
    Delen
    Deel het item met een andere persoon door hun e-mailadres in te voeren. Schakel desgewenst het veld Wachtwoorden tonen in, zodat de gebruiker het wachtwoord kan bekijken of wijzigen.
    Aandeel beheren
    Bekijk de gebruikers die gedeelde toegang hebben tot het item. Trek de toegang in door een gebruiker te selecteren en te tikken op Delen ongedaan maken. Deel het item met meer gebruikers door te tikken op Add in de top navigatie.
    Verwijderen
    Het item verwijderen. Tik op Ja om te bevestigen.