Hoe voeg ik oudere en VPN-apps toe voor LastPass Enterprise- of LastPass Identity-gebruikers?

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg de volgende instructies voor de Admin Console voor SSO en MFA: Oudere en VPN-apps toevoegen.
  1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Toepassingen > Oudere en VPN-apps.
  3. Klik op Oudere app toevoegen.
    Het pop-upvenster Oudere app toevoegen wordt weergegeven.
  4. Stel In het pop-upvenster Oudere app toevoegen het volgende In:
    1. Kies in het groepsvak Selecteer uw type app de gewenste app uit de vervolgkeuzelijst Naam verouderde app of selecteer Aangepast VPN.
    2. Voeg In het veld Bijnaam een bijnaam toe aan de gekozen applicatie.
    3. Voer in het groepsvak Instellingen en instructies uw e-mailadres in in het veld Beveiligingse-mail.
  5. Kies uit de volgende opties:
    • Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.
    • Klik op Opslaan en toewijzen om gebruikers aan uw applicatie te kunnen toewijzen. Het pop-upvenster Leden toewijzen wordt weergegeven. Voor meer informatie, zie
De gekozen applicatie is nu toegevoegd aan LastPass.