Hoe voeg ik legacy-toepassingen en VPN-toepassingen toe in de nieuwe Admin Console?

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg de volgende instructies voor de Admin Console voor SSO en MFA: Verouderde apps en VPN's toevoegen.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Toepassingen > Verouderde en VPN-apps.
  3. Klik op Oudere app toevoegen.

Resultaat: Het pop-upvenster Oudere app toevoegen wordt weergegeven.

4. Stel In het pop-upvenster Oudere app toevoegen het volgende In:
    1. Kies in het groepsvak Selecteer het type van uw app de gewenste app uit de vervolgkeuzelijst Naam oudere app of selecteer Aangepast VPN.
    2. Voeg in het veld Bijnaam een bijnaam toe aan de gekozen applicatie.
    3. Voer in het groepsvak Instellingen en instructies uw e-mailadres in in het veld Beveiligings-e-mail.
  5. Kies uit de volgende opties:
    • Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.
    • Klik op Opslaan en toewijzen om gebruikers aan uw applicatie te kunnen toewijzen. Het pop-upvenster Leden toewijzen wordt weergegeven. Voor meer informatie, zie
De gekozen applicatie is nu toegevoegd aan LastPass.