Hoe voeg ik legacy- en VPN-apps toe in de nieuwe Admin Console?

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg de volgende instructies voor de Admin Console voor SSO en MFA: Verouderde apps en VPN's toevoegen.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Toepassingen > Verouderde en VPN-apps.
  3. Klik op Verouderde app toevoegen.

Resultaat: Het popup-venster Verouderde app toevoegen wordt weergegeven.

4. Stel In het popup-venster Verouderde app toevoegen het volgende In:
    1. Kies in het groepsvak Selecteer uw type app de gewenste app uit de vervolgkeuzelijst Naam verouderde app of selecteer Aangepast VPN.
    2. Voeg in het veld Bijnaam een bijnaam toe aan de gekozen applicatie.
    3. Voer in het groepsvak Instellingen en instructies uw e-mailadres in in het veld Beveiligings-e-mail.
  5. Kies uit de volgende opties:
    • Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.
    • Klik op Opslaan en toewijzen om gebruikers aan uw applicatie te kunnen toewijzen. Het popup-venster Leden toewijzen wordt weergegeven. Voor meer informatie, zie
De gekozen applicatie is nu toegevoegd aan LastPass.