HELP FILE


Hoe kan ik veilige notities toevoegen en beheren in de LastPass Password Manager-app voor iOS?

Voeg nieuwe beveiligde notities aan uw kluis toe of bewerk bestaande notities in de LastPass Password Manager-app.

Een nieuwe veilige notitie toevoegen

  1. Tik op Toevoegen in de navigatie bovenaan.
  2. Tik op Veilige notitie.
  3. Voer de naam van het biljet en de biljetgegevens in.
  4. Selecteer een bestaande map of maak een nieuwe map voor de beveiligde notitie.
  5. Optioneel: Foto's bijvoegen en audiobijlagen opnemen
  6. Optioneel: Schakel de volgende opties in voor uw nieuwe beveiligde notitie

    Favoriet
    Deze instelling voegt beveiligde notities toe aan de favoriete map voor snelle en gemakkelijke toegang.
    Eis een Reprompt
    Voegt een extra beveiligingslaag toe, die vereist dat u uw Hoofdwachtwoord invoert om toegang tot het item te krijgen.

  7. Tik op Opslaan in de navigatie bovenaan

Een bestaande veilige notitie bewerken

Opmerking: Als u de aandelenopties niet ziet, dan staat de notitie misschien op een gekoppelde rekening of is ze met u gedeeld. In deze gevallen moet u inloggen op uw gekoppelde account om de notitie te delen of de notitie kopiëren naar uw account en deze vervolgens delen.
  1. Kies een beveiligde notitie en tik op om deze te selecteren.
  2. Vanuit het menu kunt u het volgende doen:

    Weergeven
    Bekijk de volgende beveiligde notitie-informatie: Naam, Map, Notitietype, en de Notitie. U kunt niet bewerken in deze weergave, maar u kunt naar bewerken gaan door te tikken op Bewerken in de navigatie bovenaan.
    Bewerken
    Bewerk de beveiligde notitie, inclusief de naam, map, notitie details, foto bijlagen, audio bijlagen, favoriet, en vraag om een reprompt.
    Delen
    Deel de beveiligde notitie met iemand anders door hun e-mailadres in te voeren. Schakel desgewenst het veld Wachtwoorden tonen in, zodat de gebruiker het wachtwoord kan bekijken of wijzigen.
    Aandeel beheren
    Bekijk de gebruikers die gedeelde toegang hebben tot de beveiligde notitie. Trek de toegang in door een gebruiker te selecteren en te tikken op Delen ongedaan maken. Deel de beveiligde notitie met meer gebruikers door te tikken op Add in de bovenste navigatie.
    Verwijderen
    Verwijder de beveiligde notitie. Tik op Ja om te bevestigen.