Hoe kan ik veilige notities toevoegen en beheren in de LastPass Password Manager-app voor Android?

Met de mobiele app voor Android kunt u nieuwe veilige notities maken of uw bestaande veilige notities beheren terwijl u onderweg bent.

Een nieuwe veilige notitie toevoegen

1. Open de app en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Tik op het pictogram Kluismenu linksboven in het scherm en selecteer vervolgens Notities.
  3. Tik vanuit uw kluis op het pictogram Toevoegen rechtsonder in het scherm
  4. Vul alle informatie in die u wilt opslaan. Indien gewenst, kunt u uw nieuwe beveiligde notitie instellen als Favoriet, Opnieuw invoeren vereisen, Nooit automatisch invullen, en/of Automatisch aanmelden inschakelen
  5. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan rechtsboven in het scherm

Een bestaande veilige notitie bewerken

1. Selecteer de beveiligde notitie die u wilt bijwerken en tik vervolgens op Bewerken.
  2. Voer uw wijzigingen door. U kunt uw beveiligde notitie ook instellen als Favoriet of Opnieuw invoeren vereisen
  3. Indien gewenst kunt u in de onderste werkbalk op Bijlagen tikken en als volgt een afbeelding of spraakopname toevoegen:
    • Selecteer het pictogram Foto om een foto uit uw fotogalerij toe te voegen.
    • Selecteer het pictogram Camera om een foto te maken en deze toe te voegen.
    • Selecteer het pictogram Opnemen om een stemopname toe te voegen.

Tip: U kunt ook op het pictogram Opties rechtsboven in het scherm tikken om Delen of Verwijderen.

4. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan rechtsboven in het scherm