Hoe kan ik wachtwoorden toevoegen en beheren in de LastPass Password Manager-app voor iOS?

Voeg nieuwe wachtwoorden toe aan uw kluis, of bewerk bestaande items in de LastPass Password Manager-app.

Voeg een nieuw wachtwoord toe

1. Tik op Toevoegen in de navigatie bovenaan.
  2. Tik op Wachtwoord.
  3. Tik op om een vooraf ingevulde dienst te selecteren, of tik op Nieuw wachtwoord toevoegen om uw eigen wachtwoord te maken
  4. Voer de volgende informatie in:

• Naam
    • URL
    • Username
    • Wachtwoord

5. Selecteer een bestaande map of maak een nieuwe map voor het wachtwoord.
  6. Optioneel: Schakel de volgende opties in voor uw nieuwe wachtwoord

Favoriet
    Deze instelling voegt sites toe aan de favoriete map voor snelle en gemakkelijke toegang.
    Eis een Reprompt
    Voegt een extra beveiligingslaag toe, die vereist dat u uw Hoofdwachtwoord invoert om toegang tot het item te krijgen.
    Nooit automatisch invullen
    Voorkomt dat LastPass de inloggegevens automatisch invult.
    Automatisch aanmelden
    Geeft automatisch de inloggegevens voor de site.

7. Tik op Opslaan in de navigatie bovenaan.

Een bestaand wachtwoord bewerken

1. Kies een wachtwoord en tik erop om het te selecteren.
  2. Vanuit het menu kunt u het volgende doen:

Starten
    Hiermee start u de site in uw mobiele webbrowser.
    Gebruikersnaam kopiëren
    Kopieert uw gebruikersnaam naar uw klembord.
    Wachtwoord kopiëren
    Kopieert uw wachtwoord naar uw klembord.
    Weergeven
    Bekijk de volgende wachtwoord invoer informatie: Naam, map, URL, gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt niet bewerken in deze weergave, maar u kunt naar bewerken gaan door te tikken op Bewerken in de navigatie bovenaan.
    Bewerken
    Bewerk de wachtwoordinvoer, inclusief naam, map, URL, gebruikersnaam, wachtwoord, nieuw wachtwoord genereren, notitie, favoriet, opnieuw vragen, nooit automatisch invullen, en autologin.
    Wachtwoord tonen
    Geeft uw wachtwoord weer. In deze weergave kunt u uw wachtwoord naar uw klembord kopiëren.
    Delen
    Deel de wachtwoordinvoer met een andere persoon door zijn e-mailadres in te voeren. Schakel desgewenst het veld Wachtwoorden tonen in, zodat de gebruiker het wachtwoord kan bekijken of wijzigen.
    Aandeel beheren
    Bekijk de gebruikers die gedeelde toegang hebben tot het wachtwoord. U kunt de toegang tot het wachtwoord intrekken door een gebruiker te selecteren en te tikken op Delen ongedaan maken. Deel het wachtwoord met meer gebruikers door te tikken op Add in de bovenste navigatie.
    Verwijderen
    De invoer van het wachtwoord verwijderen. Tik op Ja om te bevestigen.