Hoe kan ik items in de LastPass Password Manager-app voor Android toevoegen en beheren?

Met de mobiele app voor Android kunt u nieuwe formulier-items maken of uw bestaande items beheren terwijl u onderweg bent.

Een nieuw item toevoegen

en kies uit de opties in het actie menu.

1. Open de app en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Tik vanuit uw kluis op het pictogram Toevoegen rechtsonder in het scherm
  3. Selecteer het gewenste itemtype.
  4. Vul alle informatie in die u wilt opslaan. Indien gewenst kunt u uw nieuwe item instellen als Favoriet of Opnieuw invoeren vereisen.
  5. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan rechtsboven in het scherm

Een bestaand item bewerken

1. Selecteer het item dat u wilt bijwerken en tik vervolgens op Bewerken.
  2. Voer uw wijzigingen door. U kunt uw item ook instellen als Favoriet of Opnieuw invoeren vereisen.
  3. Indien gewenst kunt u in de onderste werkbalk op Bijlagen tikken en als volgt een afbeelding of spraakopname toevoegen:
    • Selecteer het pictogram Foto om een foto uit uw fotogalerij toe te voegen.
    • Selecteer het pictogram Camera om een foto te maken en deze toe te voegen.
    • Selecteer het pictogram Opnemen om een stemopname toe te voegen.

Tip: U kunt ook op het pictogram Opties rechtsboven in het scherm tikken om Delen of Verwijderen.

4. Als u klaar bent, tikt u op Opslaan rechtsboven in het scherm