Hoe voeg ik een beheerd bedrijf toe in LastPass Business?

Een LastPass Business-account dat is omgezet naar een Managed Service Provider (MSP) account stelt LastPass admins (MSP technici) in staat om meerdere bedrijven (individuele LastPass Business accounts) toe te voegen en te beheren, allemaal vanuit een primaire account.

1. Log in op de LastPass Admin Console van de primaire account door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik op het actieve LastPass-pictogram LastPass, selecteer dan Admin Console.
    • Navigeer naar de Admin Console op https://lastpass.com/company/#!/dashboard en log in met uw LastPass-beheerder (MSP-technicus) e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Ga naar Beheerde bedrijven > Beheerd bedrijf toevoegen in het navigatiegedeelte links.
  3. Voer een naam in voor het bedrijf en selecteer vervolgens het aantal licenties dat u aan het bedrijf wilt toekennen.
  4. Klik op Opslaan.
U heeft met succes een beheerd bedrijf toegevoegd aan uw account.
Volgende stap: Nadat u het bedrijf hebt toegevoegd, kunt u als best practice een lokale beheerder toevoegen.