Hoe voeg ik een LastPass Enterprise- of LastPass Identity-groep handmatig toe?

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Admin Console van de wachtwoordbeheerder of de Admin Console voor SSO en MFA.
  1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Gebruikers > Groepen > Nieuwe groep en voer een naam in voor de groep.
  3. Voer een naam in voor de groep.
  4. Om gebruikers toe te voegen, doet u het volgende:
    1. Klik op Opslaan en gebruikers toewijzen.
    2. Selecteer gebruikers voor de groep en klik op Gebruikers toewijzen.
      De groep wordt opgeslagen en uw gebruikers worden toegevoegd.
  5. Als u gebruikers op een later moment wilt toevoegen, klikt u op Opslaan en afsluiten.