Hoe voeg ik een groep handmatig toe in de nieuwe Admin Console?

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Admin Console van de wachtwoordbeheerder of de Admin Console voor SSO en MFA.
  1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Gebruikers > Groepen > Nieuwe groep en voer een naam in voor de groep.
  3. Voer een naam in voor de groep.
  4. Om gebruikers toe te voegen, doet u het volgende:
    1. Klik op Opslaan en gebruikers toewijzen.
    2. Selecteer gebruikers voor de groep en klik op Gebruikers toewijzen.

Resultaat: De groep is opgeslagen en uw gebruikers zijn toegevoegd.

5. Als u gebruikers op een later moment wilt toevoegen, klikt u op Opslaan en afsluiten.