Hoe voeg ik een gezinslid toe aan LastPass Families?

U kunt nieuwe gezinsleden toevoegen aan uw LastPass Families-account via het dashboard voor de gezinsbeheerder.

Beperking: U moet een gezinsbeheerdersrol hebben om deze handelingen uit te kunnen voeren.
Voordat u begint: Om een nieuw gezinslid toe te voegen, moet u eerst het e-mailadres van de gezinsbeheerder verifiëren.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Gezin beheren in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik op Gezinslid toevoegen in het navigatiegedeelte bovenin.
  4. Voer het e-mailadres en de voor- en achternaam van het gewenste gezinslid in.
  5. Klik op Gezinslid toevoegen om een e-mail met een uitnodiging te versturen aan het gezinslid.
  6. Als gebruikers de uitnodiging per e-mail ontvangen, zien ze één van de volgende mogelijkheden:
    • Niet een huidige LastPass-gebruiker – Klik op Uw account activeren om een nieuw account aan te maken en deel te nemen als een gezinslid.
    • Bestaande LastPass-gebruiker – Klik op Doe mee met het gezin en vervolgens op Ja, voeg me toe! om uw account te koppelen aan het Families-account.