Over de activering van wachtwoordloze verificatie

De activeringsstappen voor de wachtwoordloze verificatie variëren naargelang u uw activeringsmail hebt ontvangen.

Bekijk de video

Ik heb mijn activeringsmail voor wachtwoordloze verificatie ontvangen

Ik heb mijn activeringsmail voor wachtwoordloze verificatie niet ontvangen

Als u een actieve LastPass-account hebt bij uw bedrijf, kunt u uzelf een activeringsmail sturen voor wachtwoordloze verificatie.

Ik heb wachtwoordloze verificatie geactiveerd. Wat is de volgende stap?

Nu wachtwoordloze verificatie is geactiveerd, kunt u de functie gaan gebruiken door in te loggen op apps en websites die u vragen om te authenticeren, vervolgens de melding te accepteren en uw identiteit te verifiëren met biometrische kenmerken via de LastPass Authenticator. Als u niet zeker weet welke apps of websites u dit zullen vragen, kunt u dit navragen bij uw LastPass-beheerder.

Als u bovendien een LastPass-account hebt bij uw bedrijf, kan uw LastPass-beheerder u verplichten de LastPass Authenticator te gebruiken. Als uw account is ingeschakeld om wachtwoordloze verificatie te gebruiken, kunt u dit activeren en vervolgens de LastPass Authenticator koppelen met uw kluis zodat u wordt gevraagd om wachtwoordloze verificatie te gebruiken wanneer u zich aanmeldt bij LastPass. Voor installatie-instructies, zie Hoe stel ik LastPass in om wachtwoordloze verificatie te gebruiken via de LastPass Authenticator?