Hoe krijg ik toegang tot een beheerd bedrijf in LastPass Business?

Als LastPass-beheerder van het primaire account (MSP-technicus) hebt u toegang tot de Admin Console van uw beheerde bedrijven en kunt u op elk moment terugnavigeren naar uw primaire account.

1. Log in op de LastPass Admin Console van de primaire account door een van de volgende dingen te doen:
    • Selecteer het actieve LastPass pictogram LastPass > Admin Console.
    • Navigeer naar de Admin Console op https://lastpass.com/company/#!/dashboard en log in met uw LastPass-beheerder (MSP-technicus) e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Beheerde bedrijven in het navigatiegedeelte links.
  3. Zoek het gewenste beheerde bedrijf en klik vervolgens op Beheren in de rechter navigatie

Tip: U kunt ook klikken om het gewenste beheerde bedrijf te selecteren, vervolgens klikken op het pictogram Meer opties en Openen in Admin Console selecteren

Resultaat: De Admin Console van het beheerde bedrijf wordt geopend in een nieuw tabblad of venster in uw webbrowser.

U hebt toegang tot het door u gekozen beheerde bedrijf.
Volgende stap: Om toegang te krijgen tot de nieuwe Admin Console, selecteert u Nieuwe Admin Console in het navigatiegedeelte links.
Tip: Om terug te navigeren naar de primaire account, klikt u op Terug naar primaire account in de bovenste werkbalk van de Admin Console van het beheerde bedrijf.