Hoe kan ik console logs in Firefox naar LastPass sturen?

1. Ga in Firefox naar Tools > Web Developer > Browserconsole. Dit zal een nieuw venster openen voor de console.
  2. Klik op het pictogram Verwijderen om de console te wissen
  3. Reproduceer het probleem dat u ondervindt.
  4. Klik met de rechtermuisknop in de console en selecteer Alles selecteren.
  5. Klik opnieuw met de rechtermuisknop in de console, ga dan naar Export Visible Messages To en selecteer Klembord.
U hebt uw browser console logs van Firefox geëxporteerd en ze zijn gekopieerd naar het klembord van uw computer, waar u een nieuwe teksteditor applicatie kunt openen en de tekst kunt plakken om op te slaan.
Volgende stap:

Als u meer hulp nodig hebt, neem dan contact op met Support van LastPass door onderaan dit artikel Neem contact op met support te selecteren.

Zorg ervoor dat u de consoletekst die u uit uw Firefox-consolelogboeken hebt gekopieerd, toevoegt wanneer u een nieuw geval indient.