Google Authenticator werkt niet op mijn Android-toestel, hoe los ik dit op?

Als de Google Authenticator-codes niet lijken te werken wanneer u inlogt, controleert u of de klok van uw Android-toestel nauwkeurig is, of dat een andere app die op de telefoon is geïnstalleerd geen klokvertraging heeft veroorzaakt.

Het probleem kan worden opgelost door uw mobiele apparaat opnieuw op te starten, of door Google Authenticator voor uw account uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen.