Aan de slag met LastPass Teams

Met LastPass Teams introduceert u het gemak en de beveiliging van LastPass op uw kantoor. En LastPass Teams is net zo gebruiksvriendelijk als krachtig. U hoeft dus geen IT-beheerder te zijn om ermee te kunnen werken. Het is gemaakt voor mkb'ers, teammanagers en gewone gebruikers, zodat u de wachtwoordproblemen van uw team met vertrouwen kunt oplossen.

Met LastPass Teams kunt u teamleden snel toevoegen of verwijderen, veilig toegang tot accounts delen met collega's, en iedere medewerker een eigen kluis geven om hun wachtwoorden veilig te bewaren. Wachtwoorden opnieuw instellen, toegang tot accounts verliezen: het zijn zorgen uit het verleden. U heeft alles wat u nodig heeft om de toegang tot uw accounts veilig te beheren, zodat uw team zich kan concentreren op het eigenlijke werk.

Teams-kluis op smartphone en laptop

LastPass Teams wordt aanbevolen voor bedrijven met maximaal 50 gebruikers en is de perfecte wachtwoordbeheerder voor het mkb en voor kleine teams op de werkvloer: perfect aangepast op uw dagelijkse praktijk. LastPass Teams biedt de volgende mogelijkheden:

• Onbeperkt delen – Met Teams kunt u snel, gemakkelijk en veilig wachtwoorden delen met één collega of met een groot team. Als een gedeeld wachtwoord gewijzigd wordt, wordt het automatisch achter de schermen gesynchroniseerd zodat iedereen altijd toegang heeft. Ontdek hoe u direct aan de slag kunt.
  • Gebruiksvriendelijke Admin Console – Met het dashboard in Teams kunnen teammanagers eenvoudig teamleden toevoegen of verwijderen, gedeelde mappen maken, bepalen wie er toegang heeft tot welke accounts, en met automatische rapportages bijhouden wat de medewerkers doen. Meer info.
  • Beleidsregels op hoog niveau – Met vooraf ingestelde en aanbevolen beleidsregels kunnen teammanagers vereisten voor de wachtwoordsterkte instellen, meervoudige verificatie en regels voor aanmelding verplicht stellen, enzovoort. Meer info.
  • Eenvoudige rapportage – Met rapporten voor activiteiten en gedeelde mappen weet u wie toegang heeft tot welke websites en gedeelde mappen. Meer info.

En het mooiste van alles? Met LastPass Teams heeft iedereen een eigen kluis. Teamleden hebben niet alleen op kantoor toegang tot hun wachtwoorden, maar ook thuis of onderweg. Naar kantoor bellen voor een vergeten wachtwoord is verleden tijd, en teammanagers kunnen erop vertrouwen dat iedereen altijd veilig omgaat met alle wachtwoorden.

Ga voor meer informatie over al onze accounttypes en de bijbehorende functies naar de LastPass-pagina met prijsinformatie.

Bekijk de video

Onderwerpen in dit artikel:

Registreer voor een gratis proefversie

Een abonnement kopen

Aanmelden en uw team uitnodigen

Registreer voor een gratis proefversie

We zijn blij dat u LastPass Teams wilt uitproberen! U kunt zich op ieder moment aanmelden voor een gratis proefperiode, afhankelijk van de status van uw huidige LastPass-account:

• Als u nog geen bestaande account heeft, kunt u een nieuwe gratis proefaccount maken om LastPass Teams uit te proberen.
  • Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Free of Premium en u wilt een gratis proefversie van LastPass Teams toevoegen aan uw bestaande account, kunt u zich aanmelden met uw huidige e-mailadres en uw hoofdwachtwoord.
  • Opmerking: Als u een bestaande gebruiker bent van Families of Enterprise en u wilt een abonnement op LastPass Teams toevoegen aan uw account, dan moet u het aanschaffen met een ander e-mailadres dan dat van uw bestaande zakelijke account.

Een abonnement kopen

U weet al zeker dat u LastPass Teams wilt kopen? Goed om te horen!  Laten we beginnen:

• Als u nog geen bestaande account heeft, kunt u een nieuwe account voor LastPass Teams maken en vervolgens uw aankoop doen.
  • Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Free of Premium en u wilt een abonnement op LastPass Teams toevoegen aan uw bestaande account, kunt u zich aanmelden met uw huidige e-mailadres en uw hoofdwachtwoord.

Opmerking: Als u een bestaande gebruiker bent van Families of Enterprise en u wilt een abonnement op LastPass Teams toevoegen aan uw account, dan moet u het aanschaffen met een ander e-mailadres dan dat van uw bestaande zakelijke account.

Aanmelden en uw team uitnodigen

Nu u uw account heeft opgezet, bent u de nieuwe beheerder van LastPass Teams. Meld u aan bij LastPass Teams en open eerst de Admin Console om nieuwe gebruikers aan uw team toe te voegen.