Aan de slag met LastPass Families

Met LastPass Families kunt u alles veilig opslaan, van creditcardgegevens en paspoortnummers tot bankrekeningen en nog veel meer. Uw gegevens zijn veilig, georganiseerd zoals u wilt. En u kunt ze eenvoudig delen met uw partner, kinderen, schoonfamilie en wie u maar wilt. U kunt zelfs bepalen wie u toegang geeft in een noodgeval. De beheerder voor uw gezin kan groepsleden binnen het account beheren, zodat het eenvoudig is om aan het werk te gaan.

De volgende functies zijn inbegrepen in LastPass Families:

• Zes individuele LastPass-licenties
  • Onbeperkte gedeelde mappen tussen zes gezinsleden
  • Toegang in geval van nood
  • Dashboard voor de gezinsbeheerder waar u snel gezinsleden kunt toevoegen of verwijderen
  • Alle functies die beschikbaar zijn in LastPass Premium

Ga voor meer informatie over alle LastPass-abonnementstypen en de bijbehorende functies naar de LastPass-pagina met prijsinformatie of de Veelgestelde vragen over LastPass Families.

Bekijk de video

Registreer voor een gratis proefversie

We zijn blij dat u LastPass Families wilt uitproberen! U kunt zich op ieder moment aanmelden voor een gratis proefperiode, afhankelijk van de status van uw huidige LastPass-account:

• Als u nog geen bestaand account heeft, kunt u op https://lastpass.com/families/trial een nieuw gratis proefaccount maken om LastPass Families uit te proberen.
  • Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Free of Premium en u wilt een gratis proefversie van LastPass Families toevoegen aan uw bestaande account, gaat u naar https://lastpass.com/families/trial en klikt u op de link Aanmelden. Vul uw huidige e-mailadres en hoofdwachtwoord in en meld u aan om uw proefversie te beginnen.

Opmerking: Als u een bestaande gebruiker bent van Teams of Enterprise en u wilt LastPass Families proberen, dan moet u zich aanmelden voor een gratis proefperiode met een ander e-mailadres dan dat van uw bestaande zakelijke account.

Een abonnement kopen

U weet al zeker dat u LastPass Families wilt kopen? Goed om te horen!  Laten we beginnen:

• Als u nog geen bestaand account heeft, kunt u eerst een nieuw gratis LastPass Families-proefaccount maken op https://lastpass.com/families/trial. Als u vervolgens tot aanschaf wilt overgaan, gaat u naar https://lastpass.com/families/payment, vult u uw betalingsgegevens in en klikt u op Aankoop voltooien. U ontvangt een aankoopbevestiging op het e-mailadres van uw account.
  • Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Free of Premium, kunt u een jaarabonnement op LastPass Families kopen en het aan uw bestaande account toevoegen. Hiervoor meldt u zich aan op https://lastpass.com/families/payment met uw huidige e-mailadres en hoofdwachtwoord, voert u uw betalingsgegevens in en klikt u op Aankoop voltooien. U ontvangt een aankoopbevestiging op het e-mailadres van uw account.

Opmerking: Als u een bestaande gebruiker bent van Teams of Enterprise en u wilt een abonnement op LastPass Families toevoegen aan uw account, dan moet u het aanschaffen met een ander e-mailadres dan dat van uw bestaande zakelijke account.

Aanmelden bij LastPass Families als beheerder

Opmerking: Als u een account heeft aangemaakt voor LastPass Families, bent u zowel de eigenaar als de beheerder van dit account. Als u de eigenaar van het Families-account bent, betekent dit dat een andere gezinsbeheerder uw beheerdersrechten niet kan afnemen (door uw rol te veranderen in die van een gezinslid) en uw account niet kan verwijderen.

Nu u het account heeft opgezet, bent u de nieuwe beheerder en ook de eigenaar van het account. Meld u aan bij LastPass Families met uw gebruikersnaam en wachtwoord en open eerst het Dashboard voor de gezinsbeheerder om gezinsleden toe te voegen aan uw account.

Aan de slag als LastPass Families-gebruiker

Ben u als gezinslid uitgenodigd voor een LastPass Families-account? Ontdek hoe u direct aan de slag kunt.

Gerelateerd

Het dashboard voor de gezinsbeheerder gebruiken

Gedeelde mappen beheren in LastPass Families (gebruikers)

Veelgestelde vragen over LastPass Families

Aan de slag met LastPass Families

LastPass Families verlaten