Aan de slag met LastPass Families

Met LastPass Families kunt u alles opslaan, van bankrekeningen en paspoortgegevens tot creditcards en nog veel meer. Uw gegevens zijn veilig, worden opgeslagen zoals u dat wilt en kunnen eenvoudig gedeeld worden met uw partner, echtgeno(o)t(e), kinderen, schoonfamilie – iedereen om wie u geeft. U kunt zelfs bepalen wie u toegang geeft in een noodgeval. De Families-beheerder kan snel gezinsleden binnen het account beheren, zodat iedereen moeiteloos aan de slag kan.

Abonnementen en prijzen weergeven

De volgende functies zijn inbegrepen in LastPass Families:

Voor meer informatie raadpleegt u de Veelgestelde vragen over LastPass Families.

Bekijk de video

Registreer voor een gratis proefversie

We zijn blij dat u LastPass Families wilt uitproberen! U kunt zich op ieder moment aanmelden voor een gratis proefperiode, afhankelijk van de status van uw huidige LastPass-account:

• Als u nog geen bestaand account heeft, kunt u op https://lastpass.com/families/trial een nieuw gratis proefaccount maken om LastPass Families uit te proberen.
  • Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Free of Premium en u wilt een gratis proefversie van LastPass Families toevoegen aan uw bestaande account, gaat u naar https://lastpass.com/families/trial en klikt u op de link Aanmelden. Vul uw huidige e-mailadres en hoofdwachtwoord in en meld u aan om uw proefversie te beginnen.
    Opmerking:  Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Teams of LastPass Business en u wilt LastPass Families proberen, dan moet u zich voor een gratis proefperiode met een ander e-mailadres aanmelden dan dat van uw bestaande zakelijke account.

Een abonnement kopen

U weet al zeker dat u LastPass Families wilt kopen? Goed om te horen!  Laten we beginnen:

• Als u nog geen bestaand account heeft, kunt u eerst een nieuw gratis LastPass Families-proefaccount maken op https://lastpass.com/families/trial. Als u vervolgens tot aanschaf wilt overgaan, gaat u naar https://lastpass.com/families/payment, vult u uw betalingsgegevens in en klikt u op Aankoop voltooien. U ontvangt een aankoopbevestiging op het e-mailadres van uw account.
  • Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Free of Premium, kunt u een jaarabonnement op LastPass Families kopen en het aan uw bestaande account toevoegen. Hiervoor meldt u zich aan op https://lastpass.com/families/payment met uw huidige e-mailadres en hoofdwachtwoord, voert u uw betalingsgegevens in en klikt u op Aankoop voltooien. U ontvangt een aankoopbevestiging op het e-mailadres van uw account.
    Opmerking:  Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Teams of LastPass Business en u wilt een abonnement op LastPass Families toevoegen aan uw account, dan moet u het aanschaffen met een ander e-mailadres dan dat van uw bestaande zakelijke account.

Aanmelden bij LastPass Families

Opmerking: Als u een account heeft aangemaakt voor LastPass Families, bent u zowel de eigenaar als de beheerder van dit account.

Nu u het account heeft opgezet, bent u de nieuwe beheerder en ook de eigenaar van het account. Meld u aan bij LastPass Families met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord en open eerst het dashboard voor de gezinsbeheerder om nieuwe gezinsleden toe te voegen aan uw account.

Aan de slag als LastPass Families-gebruiker

Ben u als gezinslid uitgenodigd voor een LastPass Families-account? Ontdek hoe u direct aan de slag kunt.