Fortinet VPN-configuratie voor LastPass Universal Proxy

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.

LastPass biedt MFA-integratie met uw Fortinet-VPN met LastPass Universal Proxy.

Opmerking: De beschreven configuraties zijn gebaseerd van de volgende software- en hardwareversies:
  • FortiOS versie 6.2.4 (Build 1112)
  • FortiClient versie 6.0.10.0297

Als voorwaarde moet u de stappen voltooien voor

1. downloaden en
  2. installeren van LastPass Universal Proxy,
  3. en deze vervolgens configureren met behulp van de opdrachtregelinterface (CLI) of het configuratiebestand server.properties.

Nadat u de LastPass Universal Proxy heeft geïnstalleerd en geconfigureerd, kunt u uw Fortinet VPN configureren voor verificatie met de volgende protocollen: