Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisgegevens?

U kunt de gegevens uit uw LastPass-kluis exporteren (inclusief wachtwoorden, veilige notities, formuliergegevens, wifi-wachtwoorden, etc.) als een CSV- of XML-bestand en de gegevens indien gewenst afdrukken voor uw eigen administratie. Als u identiteiten heeft ingesteld in uw kluis, kunt u ook gegevens exporteren voor afzonderlijke identiteiten, of voor alle tegelijk.

Zelfs als LastPass van uw computer is verwijderd, wordt er standaard een lokale gecachete en versleutelde kopie van uw gegevens opgeslagen als u de LastPass-browserextensie en/of mobiele app gebruikt, vooropgesteld dat uw LastPass-cache niet is gewist sinds uw laatste inlogsessie.

U kunt uw opgeslagen gegevens uit LastPass exporteren via een van de volgende opties:

Gerelateerd

Hoe importeer ik wachtwoorden vanuit andere bronnen in LastPass?

Waar worden mijn LastPass-kluisgegevens opgeslagen op mijn computer?

LastPass downloaden en installeren

Wat is de binaire component in LastPass?