Hoe exporteer ik mijn accountgegevens van LastPass?

U kunt de gegevens uit uw LastPass-kluis exporteren (inclusief wachtwoorden, veilige notities, formuliergegevens, wifi-wachtwoorden, etc.) als een CSV- of XML-bestand en de gegevens indien gewenst afdrukken. Als u Identiteiten heeft ingesteld in uw kluis, kunt u ook gegevens exporteren voor afzonderlijke identiteiten, of voor alle tegelijk. Zelfs als LastPass van uw computer is verwijderd, wordt er standaard een lokale gecachte kopie van uw gegevens opgeslagen als u de LastPass-browserextensie en/of mobiele app gebruikt.

Opmerking: Om de exportfunctie te kunnen gebruiken, moet de binaire component van LastPass geïnstalleerd zijn.

Exporteren als algemeen CSV-bestand

1. Meld u in uw browser aan bij LastPass via https://lastpass.com/?&ac=1&lpnorefresh=1.
  2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass. Ga vervolgens naar Meer opties > GeavanceerdExporteren > LastPass CSV-bestand.
  3. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
  4. Geef uw exportbestand een naam en klik op Opslaan om de CSV-export op te slaan.

Exporteren als een versleuteld XML-bestand

Opmerking: Geëxporteerde XML-bestanden kunnen alleen worden gelezen door LastPass Pocket.

1. Meld u in uw browser aan bij LastPass via https://lastpass.com/?&ac=1&lpnorefresh=1.
  2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass. Ga vervolgens naar Meer opties > GeavanceerdExporteren > LastPass versleuteld bestand.
  3. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
  4. Geef uw exportbestand een naam en klik op Opslaan om de CSV-export op te slaan.

Wifi-wachtwoorden exporteren

De instructies zijn afhankelijk van de browser die u gebruikt:

• Internet Explorer – Ga naar LastPass-pictogram > Tools > Geavanceerde tools > ExporterenWifi-wachtwoorden.
  • Chrome/Firefox/Opera – LastPass-pictogram > Meer optiesGeavanceerdExporteren > Selecteer in de vervolgkeuzelijst Wifi-wachtwoorden > Exporteren.
  • Safari – Ga naar LastPass-pictogram > GeavanceerdExporterenWifi-wachtwoorden.

Formuliergegevens exporteren

Ga als volgt te werk om uw gegevens voor formulieren als een CSV-bestand te downloaden:

1. Meld u in uw browser aan bij LastPass via https://lastpass.com/?&ac=1&lpnorefresh=1.
  2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass. Ga vervolgens naar Meer opties > GeavanceerdExporteren > Formuliergegevens.
  3. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
  4. Geef uw exportbestand een naam en klik op Opslaan om de CSV-export op te slaan.

Exporteer de gegevens in uw kluis voor iedere identiteit

Als u Identiteiten heeft ingesteld in uw kluis, kunt u opgeslagen gegevens exporteren voor afzonderlijke identiteiten, of voor alle tegelijk. Dit werkt als volgt:

1. Meld u in uw browser aan bij LastPass via https://lastpass.com/?&ac=1&lpnorefresh=1.
  2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  3. Gebruik de vervolgkeuzelijst rechtsboven in de navigatie om de gewenste identiteit in uw kluis te selecteren of kies Alles selecteren.
  4. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan. Indien gewenst kunt u een vinkje plaatsen bij de optie "Niet opnieuw vragen gedurende" en via de vervolgkeuzelijst een periode selecteren.
  5. Ga in de linker navigatie van uw kluis naar Meer optiesGeavanceerdExporteren.
  6. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
  7. Uw geëxporteerde gegevens worden geopend in een nieuw browsertabblad, waar u de gegevens kunt opslaan of afdrukken.

Gerelateerd

Hoe importeer ik wachtwoorden vanuit andere bronnen?

Waar worden mijn LastPass-gegevens opgeslagen op mijn computer?

Hoe kan ik gegevens importeren vanuit RoboForm?

LastPass downloaden en installeren